Haberler

Karaman: "Büyük Bir Avantajı Kaçırdık"

Kayseri Erciyesspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan mavi-siyahlı takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, “Büyük bir avantajı kaçırdık” dedi.

Kayseri Erciyesspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan mavi-siyahlı takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, "Büyük bir avantajı kaçırdık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayseri Erciyesspor'un, evinde ağırladığı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, büyük bir avantaj kaçırdıklarına vurgu yaparak, "Rakip 4 hafta yenilmiş ve oyun stratejisini değiştirmiş. 90 dakikada müthiş bir maç oldu. 1-0'dan sonra rakibimizin oyunu riske edip daha çok net pozisyon bulacağımız yerde, şanssız bir gol yedik. Şanssız bir gol yediğiniz zaman takımın bunun altından kalkması biraz zor olur. Yenemedik ama bunun telafisi deplasmanda galibiyetle olur" diye konuştu.

Mavi-siyahlı takımın başarılı defans oyuncusu Mehmet Akgün ise zor bir maç olacağını bildiklerine değinerek, "Bizim için önemli olan takımın disiplinini kaybetmekti. Pek şanslı değildik, pozisyonları değerlendirmedik. Bizim için önemliydi bu maç ama olmadı. Üzüntülüyüz ama önümüzdeki haftalarda elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

İyi bir oyun oynadıklarını belirten Murat Yıldırım, "Penaltı ile gol bulduk ama şanssız bir gol yedik. Sivas'ın net bir pozisyonu yoktu. Yenmeye çalıştık ama olmadı. Yenmiş olsak çok büyük bir avantaj olacaktı. Daha da iyi olacağız" dedi.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor'un Yardımcı Antrenörü Murat Göksu, bugünkü maça kadar kötü bir performansla Kayseri'ye geldiklerini hatırlatarak, "Kayseri Erciyesspor'un da puanlara ihtiyacı vardı. Bir puan ile dönüyoruz. Daha iyi günler Sivasspor'u bekliyor" sözlerine değindi.

Kırmızı-beyazlı takımın başarılı kalecisi Korcan, maçın ortada geçtiğini vurgulayarak, "4-5 haftalık süreçte sürekli mağlup olduk. Bu maç bizim için çıkış maçı idi. Berabere bitti. Yenilmeden döndük. Penaltı pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyoruz. Aydın'ın yerde kalması bize göre penaltıydı" ifadelerini kullandı.

Güzel bir karşılaşma olduğunu dile getiren Utaka ise, "2-1 yapma şansımız vardı. Penaltı pozisyonu tartışmalıydı. Çalınmayan penaltımız da vardı" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title