Haberler

Karaman Belediyesinden Kazımkarabekir Belediyesinee Asfalt Desteği

Karaman Belediyesi, Kazımkarabekir ilçesinde bulunan yolların asfaltlanması için gerekli olan malzeme ve araç konusunda Kazımkarabekir Belediyesi'ne destek oldu.

Karaman Belediyesi, Kazımkarabekir ilçesinde bulunan yolların asfaltlanması için gerekli olan malzeme ve araç konusunda Kazımkarabekir Belediyesi'ne destek oldu. AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ile birlikte, ilçedeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı konuşmada, son yıllarda Karaman merkezinde önemli bir asfalt hamlesi gerçekleştirildiğini söyledi. Belediye Başkanı Çalışkan, Karaman Belediyesinin imkanları ölçüsünde çevre ilçe ve beldelere de ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olduğunu dile getirerek, bu bağlamda Kazımkarabekir ilçesine soğuk asfalt konusunda yardımcı olduklarını belirtti.

Kazımkarabekir Belediye Başkanı Alanlı ise, ilçeye vermiş oldukları desteklerden dolayı Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Karaman Belediyesi ilçemizin ihtiyacı olan soğuk asfalt çalışmaları için malzeme ve araç konusunda bizlere büyük destek verdi. Ayrıca, yine ilçemizde ihtiyacımız olan sıcak asfaltlama konusunda da milletvekilimiz, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Sayın Recep Konuk Bey'in Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmesi sonucunda, inşallah önümüzdeki günlerde ilçemizde sıcak asfalt çalışmaları da başlayacak."

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Belediyesi Ali İhsan Alanlı Kazımkarabekir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title