Haberler

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Toplantısı

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, konseyin tüm organları ve çalışma gruplarıyla toplumu ilgilendiren birçok konuda faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, kadın meclisi üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kadın Meclis Başkanı Prof. Dr. Aliye Çınar Köysüren de, çalışma gruplarıyla son derece samimi ve istekli bir yapıları olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana kadın, aile, yaşam ve bir çok konuda toplumsal farkındalığı oluşturmak için faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Köysüren," Bu faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Çalışmalarımızda bize destek olan Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın eşleri Vildan Hanım'a ve Şerife Hanım'a çok teşekkür ederim." dedi.

Toplantıda, Kadın Meclisi'nin faaliyet alanları, toplum yararına gerçekleştirilecek olan programların şekli ve içeriği konularında fikir alışverişleri yapıldı.Toplantıya Karaman Valisi Murat Koca'nın eşi Vildan Koca ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın eşi Şerife Çalışkan da katıldı. - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Karaman Belediyesi Murat Koca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title