Haberler

Karaman Başbakan Erdoğan'ın Ziyaretine Hazır

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ve teşkilat başkanları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Karaman’a yapacağı ziyaret hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ve teşkilat başkanları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Karaman'a yapacağı ziyaret hakkında bilgiler verdi.

Kale Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 26 Nisan Cumartesi günü saat 18.00'de bir dizi açılış ve miting düzenlemek üzere Karaman'da olacak. Biliyorsunuz seçim atmosferinde Başbakanımızın yoğun miting programlarında Karaman ile ilgili bir programı oluşmamıştı. Karaman'ı, bakanımıza, vekilimize, adayımıza ve bizlere emanet etmişti. Allah'a binlerce şükür Karaman'da büyük bir başarıya imza attık. Başbakanımızdan Karaman'ı ziyaret etmesini istediğimizde bize söylediği şuydu. Seçimden sonra ilk fırsatta başarılı illeri ziyaret edeceğim demişti. Seçim bitti Başbakanımız miting ve açılış programlarına başladı. Bu kapsamda ilk sıralarda yer alan Karaman'a da bir ziyaret gerçekleştirecek. 15 gündür yoğun bir çalışma temposuyla bizler Başbakanımızın gelişine hazırlanıyoruz. Başbakanımızın programında yarın Konya, Ereğli ve Karaman mitingi var. Karaman'da Kent meydanında bir açılış organize ettik. Karaman'da şuana kadar yatırımı gerçekleşmiş ve tamamlanmış kamu yatırımlarımızla ilgili bir dizi açılış programı yapacağız. Karaman olarak inşallah Başbakanımızın bu ziyaretinden yararlanmak ve isteklerimizi iletmek istiyoruz" dedi.

"BAŞBAKANIMIZIN 2023 VİZYONUNDA KARAMAN HAK ETTİĞİ YERİ ALACAK"

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da yaptığı konuşmada, "Karaman'da çok güzel bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte tüm siyasi partilerimiz kendilerini en iyi şekilde ifade etmeye çalıştılar. Ama Karaman halkı teveccühü AK Parti'de ve bizlerde gördü. Bu süreçte bakanımız, milletvekilimiz, il başkanımız ve teşkilatlarımızla birlikte önemli bir seçim süreci geçirdik. Belediye seçimlerinde Karaman olarak oy oranında Türkiye'de ilk 13'ün, Büyükşehir kategorisinde ise ilk 19'un içerisindeyiz. Başbakanımızın buraya gelmesi bizlere ve teşkilatımıza verdiği önemi gösteriyor. Allah nasip ederse biz de bu 5 yıllık süre içerisinde Başbakanımızın güvenini sarsmayacağız. Hep birlikte Karaman'ımızı en iyi noktaya taşıyacağız. Başbakanımızın 2023 vizyonunda Karaman hak ettiği yeri alacak" diye konuştu.

"KARAMAN'IN HEDEFLERİNİ BAŞBAKANIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ"

Yarın Karaman'ı önemli bir günün beklediğini söyleyen Milletvekili Mevlüt Akgün, "Bunun nedeni ise Başbakanımızın iktidara geldiği günden buyana Karaman'a üçüncü ziyareti olacak. Bu ziyaretin seçimlerin hemen ertesinde Konya, Kayseri gibi Türkiye'de AK Parti'nin önemli başarılara imza attığı şehirlerle bir arada olması da anlamlı diye düşünüyoruz. Başbakanımız özellikle ciddi başarı gösteren illere bu anlamda teşekkür ziyaretinde bulunacağını ifade etmişti. Dolayısıyla Karaman'ı da bu sınıflar içerisinde değerlendirmesi ve Karaman'a verdiği önemi göstermesi açısından bizim için önemli diye düşünüyoruz. Başbakanımızın ziyaretinde Karaman'ın önemli yatırımlarını da kendisiyle paylaşma imkanı bulacağız. Karaman'ın bazı hedefleri var. Burada belki somut olarak anlatmak erken olur ama biz bunları Başbakanımızla paylaşacağız. Karaman'ın yıllardır önem verdiği birçok mesele var. Bunları kendisine aktaracağız" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mevlüt Akgün Ak Parti Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title