Haberler

Karakulak'tan, Kurum ve Kuruluşlara Ziyaret

Güncelleme:

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Karakulak, Zonguldak'ta siyasi parti temsilcileri ve resmi daire amirlerine yönelik nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Zonguldak'ta siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve resmi daire amirlerine yönelik nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Merkezi Almanya'da bulunan Almanya Zonguldaklılar Derneği'nin Başkanı Mehmet Karakulak ve Başkan Yardımcısı Mustafa Telli Zonguldak'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin'i ziyaret eden heyet, Özşahin ile hava alanı ile derneğin çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek AK Parti İlçe Teşkilatı, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi ve Devrek Saadet Partisi Başkanı Hasan Öztürk makamlarında ziyaret eden dernek heyeti, çeşitli konular üzerinde bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret edilen yetkililer Almanya'da Kasım ayında yapılacak olan Almanya Zonguldaklılar Derneği Kültür ve Dayanışma Gecesi'ne davet edildiler.

Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, ise şöyle konuştu:

"Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ve bu yılda Kasım ayında gerçekleştireceğimiz Almanya Zonguldaklılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi için ilimizin en üst düzey yetkilisini, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ilçelerimizde faaliyette bulunan resmi kurum ve kuruluşlar ile siyasi parti temsilcilikleri ve sivil toplum kuruluş temsilcilerini başkan yardımcımla birlikte tek tek ziyaret ederek hem çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Hem de düzenlenecek gece için kendilerine davetiyelerimiz takdim ediyoruz. Ziyaretlerimize ilçelerimizden başladık ve çok yakında ilimizdeki kurum, kuruluş ve siyasi partilere de ziyaretler düzenleyeceğiz. Özellikle yaptığımız ziyaretler arasında önem arz eden Devrek Devlet Hastanesi oldu. Başhekim Genel Cerrah Op. Dr. Ahmet Nurettin Cengiz ile halen yapımı devam etmekte olan ve çok kısa bir süre içinde faaliyete geçecek olan 100 Yataklı Devrek Devlet Hastanesi için başhekimimiz ile karşılıklı yaptığımız görüşmede özellikle rehabilitasyon ve fizik tedavi alanında derneğimiz aracılığı ile çeşitli araç gereç yardımında bulunmak için Almanya'daki ilgililerle görüşmeye hazır olduğumuzu bildirdim. Sayın doktorumuz da hastanenin faaliyete geçmesinden sonra ihtiyaç olduğunda bizlerle irtibata geçebileceklerini ifade ettiler. Bizler dernek olarak sağlık alanında da çok ciddi anlamda çalışmalar imza atmaktayız ve bu tür çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecektir." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Karakulak Zonguldak Almanya Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title