Haberler

Karaküçük: "Mahir Ünal'ın Bakanlığı İş Dünyasını Heyecanlandırdı"

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kültür ve Turizm alanında çalışmaların Mahir Ünal'ın bakan olması ile birlikte yeni bir ivme kazanacağını belirterek, "Yayla turizmi, jeotermal, Germenicia Antik Kenti, Ashab-ı Kehyf gibi değerlerimiz daha fazla tanınacak" dedi.

KMTSO 31. Meclis Toplantısı Hanifi Öksüz'ün başkanlığında gerçekleştirildi. İş dünyasının en büyük arzusunun başarılı bir hükümetin kurulması olduğunu belirten Meclis Başkanı Öksüz, "İş dünyası olarak en büyük arzumuz Türkiye'de güçlü ve istikrarlı bir hükümetin olmasıydı. Hepimiz bunu arzu ediyorduk. 7 Hazirandan sonra ülkemizde çok şeyler yaşandı. Yeni seçimler tek ve güçlü bir hükümetin iktidara gelmesi ile neticelendi. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Kahramanmaraş'ın kalkınması sadece sanayicinin gayretleriyle değil sanayicisi siyasetçisi vatandaşı ile hepimizin el ele vermesiyle mümkün olur. Kahramanmaraş'ın da siyasette çıtasını yükseltmesi ayrıca bize çok büyük bir mutluluk verdi" dedi.

"SİYASETİN ÇITASI YÜKSELDİ"

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Kahramanmaraş'ta sadece sanayinin değil siyasetin çıtasının yükselmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. 7 Hazirandan sonra ülkede çok şeyin değiştiğine vurgu yapan Öksüz şöyle konuştu:

"Milletvekillerimizin arasında Mahir Ünal Kültür ve Turizm Bakanı olması, Kahramanmaraş Siyaset için güzel bir gelişme. Eski Milletvekilimiz Mehmet Yıldırım Ramazan oğlunun eşi Sema Ramazanoğlu Denizli'den Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu. Ayrıca AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği Kahramanmaraş aldı. Sadece sanayide değil siyasette Kahramanmaraş'ın çıtasının yükselmesi bizlere çok büyük bir mutluluk vermiştir."

"BAKAN ARZUMUZ VARDI"

Başkan Karaküçük, Kahramanmaraş'ın yıllardan bu yana özlemini duyduğu Bakan arzusuna Mahir Ünal ile ulaştığını belirtti. 64. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanının Mahir Ünal olmasından dolayı iş dünyası adına büyük bir gurur duyduklarını belirten Başkan Karaküçük, "Kahramanmaraş için önemli bir gün, öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Gününde hepimizin yetiştiren öğretmenlerimizin Kutlu gününü tebrik ediyorum. En son yaptığımız meclis toplantısında bugüne Türkiye'de çok şey değişti. 64. Hükümet kuruldu. Kahramanmaraş olarak yıllardan bu yana hep bir Bakan özlemi yaşamışızdır. Bugün Kahramanmaraş olarak muradımıza erdik. Mahir Ünal 4 yıllık grup başkanvekilliği döneminde çok güzel bir siyaset yaptı, önemli bir görevdi. Bu dönemlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı görevi verildi. Ülkemizin ve Kahramanmaraş 64. Hükümetin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Mahir Ünal'ın bakanlığı ile birlikte şehrin yeni bir ivme kazanacağına değinen Başkan Karaküçük şöyle konuştu:

"Eski Milletvekilimiz Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu'nun eşi Denizli'den Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu o da hemşerimiz sayılır. Sema Ramazanoğlu'nun da Kahramanmaraş adına iyi şeyler yapacağını düşünüyorum. Kahramanmaraş'ta zaman zaman kendi içimizde üzüldüğümüz bir konu vardı. Şehrin yeterince tanıtılmadığı ve şehre turist olarak yeterince giriş çıkış olmadığından dolayı ticaretin fazla gelişmediğinden bahsediyorduk. Mahir Ünal Bakanımızın Kahramanmaraş'ın Yayla turizmine, jeotermaline, Germenicia Antik Kenti, Ashab-ı Kehyfi kültür varlıklarının açığa çıkmasıyla birlikte Kahramanmaraş'ın kültür ve turizminde önemli bir destinasyon olacağını bundan sonra çok ciddi yatırımlar olacağına eminiz. 4 yıl boyunca çok başarılı bir şekilde grup başkan vekilliği görevini yürüttü. Önümüzdeki dönemde de çok başarılı bir bakanlık görevi yürüteceği hem Kahramanmaraş ülkemize laikiyle bütün hizmetleri vesile olacağını biliyoruz." - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Karaküçük Kahramanmaraş Mahir Ünal Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title