Haberler

Karaköy Mahallesi, Yeni Yola Kavuşuyor

Battalgazi Belediyesi, yol açma ve yapma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesi Orduzu ve Karaköy Mahallesi'ni Malatya-Elazığ Karayoluna bağlayacak bin 850 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni bir yol açıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol açma çalışmaları devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Nevzat Aslan ve bazı birim müdürleri ile birlikte yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler alarak, yolun bir an önce bitirilmesi için ilgili birim yetkililerine talimatlar verdi. Başkan Gürkan, Orduzu ve Karaköy Mahallesi'ni Malatya-Elazığ Karayoluna bağlayan yeni bir yol açma çalışması yapıldığını belirterek, bu bölgede yeni bir yola ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacı gidermek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Gürkan, bin 850 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolun, kısa sürede bitirileceğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Malatya Karaköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title