Haberler

Karaköprülü Bu Adreste Buluşuyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde hizmete açılan AquaparkSosyal Tesisleri, ilk günden tam not aldı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından 9 bin metrekarelik üzerine inşa edilen ve Şanlıurfa'da bir ilk olma özelliği taşıyan Aquapark Sosyal Tesisleri, ilgi görüyor.

Bölge iller arasında yaz sıcaklığının en fazla yaşandığı Şanlıurfa'da büyük bir eksikliği giderecek olan AquaparkSosyal Tesisleri gündüz ziyaretçilerine havuz başında hem yemek hem de yüzme fırsatı sunuyor.

Sosyal tesis geceleri ise düğün ve önemli toplantılara ev sahipliği yapıyor. Aquapark'ta düzenlenen bir düğün törenine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tesisin bölgede büyük bir eksikliği giderdiğini söyledi.

Tesisi ilk defa gördüğünü ve hayran kaldığını belirten Fakıbaba, "İlk defa görüyorum. Sayın Başkanı yürekten kutluyorum. Ben şaşırdım. Böyle bir merkezin Karaköprü'de olması beni duygulandırdı. Başkanı Yürekten kutluyor. Tebrik ediyorum" dedi.

İLK NİKAH KIYILDI

AquaparkSosyal Tesisleri'nde düzenlenen Sazcı ve Ateş ailelerinin düğün törenine katılan ve genç çiftçin nikahını kıyan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, böylelikle tesisteki ilk nikahı da kıymış oldu.

Nikah töreninden sonra AquaparkSosyal Tesisleri hakkında açıklamalar yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Tesisimiz Şanlıurfa'ya hizmet veriyor. Nezih bir ortam. Bugün de vekil adayımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte nikah sebebiyle gelmiş olduk. Gerçekten yaşam kalitesi anlamında çok önemli sonuçlar verebilecek bir sosyal tesis. Spor tesisleri ile gençlere hitap edecek. Akşamları da çok nezih bir şekilde Şanlıurfalıların düğünlerine ev sahipliği yapacak. Ben emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Onları tebrik ediyorum. Karaköprü'yü izlemeye devam etmek gerekiyor. Karaköprü Belediyesi olarak birçok sosyal tesise, birçok yeşil alana ve daha nice sosyal alan yapımına imza atacağız" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Karaköprü Ak Parti Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title