Haberler

Karaköprü'de Yeni Yollar Açılıyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçe genelinde son üç ayda 7 kilometrelik yeni yol açıldığını açıkladı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından ilçede gerçekleşen yeni yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan ile birlikte Narlıkuyu Mahallesi'nde yapılan yeni yolları yerinde inceledi.

Başkan Çiftçi, gezi esnasında yaptığı açıklamada belediye olarak, yeni bağlantı yolları için tüm makine, araç ve personellerin seferber edildiğini belirtti.

KARAKÖPRÜ'YE YAKIŞIR ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çiftçi, araçların yoğun bir şekilde çalıştığı alanda yaptığı incelemede "Karaköprü'de yollar yepyeni bir şekilde yapılıyor. Gerçekten Narlıkuyu Mahallesi son bir yıl içerisinde oluşan bir mahalle fiziki olarak da çok eğimli bir mahalle fakat bu mahallenin daha önceden geçen yıldan biz bu alana Su, Kanalizasyon ve Doğalgaz durumunu çözmüştük şimdi Fen İşleri Müdürlüğümüz başarılı bir şekilde stabilize olarak yollarını bitirmek üzere hemen arkasından da kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını yaptıktan sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bu bölgenin parklarını yapacaktır. Semt pazarı olarak ta bu bölgenin ihtiyacı var zaten Büyükşehir Belediyemiz toplu taşımayı buraya kadar taşıdı ve ulaştırdı. Bu mahalle ile artık Karaköprü İlçesi ve Şanlıurfa bir bütün olacaktır. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum kutluyorum" dedi.

"SON ÜÇ AYDA 7 KİLOMETRE YOL AÇTIK"

Başkan Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti; "Son üç ayda Karaköprü İlçesinde içerisinde 7 kilometre yol açmışız çalışmalarımızda kırmızı kot uygulamasını yapıyoruz. Kırmızı kot uygulaması çok yorucu bir uygulama büyük malzemelerin sıkışmasına yarmaların yapılmasına dolguların yapılmasına yol açıyor. Personellerimiz yolların aynı kot'a gelmesi için problem çıkmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bugün de hem Meclis üyemiz olan ve aynı zamanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan Bey bizimle beraber bölgedeki gezimize eşlik etti incelemelerde bulunduk. Her zaman dediğimiz gibi çalışmaya devam edeceğiz çalışacağız, halkımıza çalışmak için geldik görevimizin başına, bütün çalışma ve hizmetlerimiz helâlı hoş olsun Karaköprü'müze diyorum. Hiç merak etmesinler her noktaya ulaşacağız dağın başında da olsa ulaşacağız bunu ilke edinmişiz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Narlıkuyu Şanlıurfa Karaköprü Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title