Haberler

Karaköprü'de Temizlik Kampanyası Başladı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde özellikle gençlerde çevre bilincini oluşturmak amacıyla temizlik kampanyası başlatıldı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi, "Haydi yapalım Karaköprü"sloganı ile temizlik kampanyası başlattı.

Karaköprü Belediyesi hizmet binası önünde start alan "Haydi yapalım Karaköprü"kampanyasına İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı ile kampanyaya destek veren vatandaşlar ve öğrenciler yürüyüş yaparak başladı.

Törende açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi, "Temizlik Kampanyasını başlatma aslında bir hareket, canlanma ve bölgemizde, Karaköprü'müzde yaşayan halkımızın da dikkatini çekmek suretiyle başlatmış olduğumuz bir temizlik kampanyasıdır. Aslında başlamak her şey için önemlidir. İnancımız budur ki yine hadisi şerifte temizlik imandadır" der. Temizlik, inancımızda berekettir, kazançtır. Biz yine atalarımızın dediği gibi "Aslan yattığı yerden belli olur" dedi.

Vatandaşların da destekleri ile ilçenin temizlikte Türkiye'de örnek gösterilecek bir içe olacağını sözlerine ekleyen Çiftçi konuşmasını şöyle sürdürdü; "Biz gerektiğinde işçiyiz, gerektiğinde marabayız. Gerektiğinde Belediye Başkanıyız. Gerektiğinde de çalışanız biz. Biz bu toplum için varımızı, yoğumuzu her yönü ile yüreğimizi ortaya koymuşuz. İlçemizi seviyoruz. Her şey sevgi ile başlar. Hepinizi bu kampanyaya geldiğiniz için, katılım gösterip omuz verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Şimdi ilçemizi arkamıza takıp bir ordu olup Karaköprü'müzü temizleyeceğiz."

Programa katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez ise, "Aslında çok eskiden kullandığımız bir slogan vardı. "Temiz Karaköprü" diye. Temiz bir ilçemiz var çok şükür. Biz bu temizliği her tarafa yaymalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kampanyaya katılan öğrenciler ve vatandaşlar Başkan Çifti ile birlikte eldiven takarak ilçenin tamamında çevre temizliği yaptı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

yusuf eğilmez şanlıurfa karaköprü ak parti Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title