Haberler

Karaköprü'de Kapalı Otopark ve Semt Pazarları Çoğalıyor

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde hizmete sunulan kapalı otopark ve semt pazarlarının sayısı artırılıyor.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde hizmete sunulan kapalı otopark ve semt pazarlarının sayısı artırılıyor.

Karaköprü'nün modern ve çağdaş yapısına uygun tasarlanan kapalı otopark ve semt pazarlarını daha önceden hizmete sunan ve vatandaşların takdirini toplayan Karaköprü Belediyesi ilçenin Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde yeni kapalı otopark ve semt pazar yapımı için kolları sıvadı.

İlçenin Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde bulunan 850 metrekare ve 1700 metrekarelik alana kurulacak olan kapalı otopark ve semt pazarı haftanın belirli günlerinde vatandaşlar gelip temiz ve modern bir ortamda alışverişini yapacak pazar dışında ise araç sahipleri olan vatandaşlar, güvenli bir şekilde alanı otopark olarak da kullanabilecekler.

Yapımı devam eden kapalı otopark ve semt pazarlarını yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, birim müdürleri ve teknik personellerden proje ile ilgili bilgi aldı. Başkan Çiftçi, "Karaköprü'de yaşayan tüm vatandaşlarımıza böyle hizmetler yakışır çünkü ilçe halkımız her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

Çiftçi, kapalı otopark ve semt pazarı alanları tasarlanırken mevsim şartlarının da göz önünde bulundurulduğunu belirterek, pazarcı esnafı ve alışveriş eden vatandaşların yazın sıcaktan kışın ise yağmurdan olumsuz etkilenmeyeceğini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Karaköprü Narlıkuyu Atakent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title