Haberler

Karaköprü'de Çöp Konteynırları Yenileniyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki yönelinen çöp konteynırları eskileri ile değiştirilerek vatandaşın hizmetine sunuldu.

Karaköprü Belediyesi, yeni çöp konteynerlerini vatandaşların kullanımına sundu. Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Karaköprü tertemiz, pırıl pırıl bir ilçe olmaya doğru yol alıyor" dedi.

Başkan Çiftçi, ilçenin Esentepe mahallesini gezerek temizlik ekipleri tarafından yenilenen çöp konteynerlerini yerinde inceledi. Eskimiş olan konteynerlerin yerine daha hafif ve pratik olan yenileri konuldu. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İlçenin temizliğine çok önem verdiklerini, çöp konteynerleri anlamında yeni bir değişime gittiklerini ve bu değişimi ilk olarak İlçeye bağlı Esentepe Mahallesinde başlattıklarını belirtti.

Tertemiz bir Karaköprü için çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Tertemiz bir Karaköprü için çalışıyoruz. Karaköprü yepyeni bir ilçe ve tertemiz, pırıl pırıl bir ilçe olmaya doğru yol alıyor. Geçtiğimiz günlerde de 3 yeni çöp toplama aracı almıştık. Bununla yetinmeyerek encümenlerimizin almış olduğu kararla çöp toplama, çöp depolama, çöp nakil ve ilaçlama anlamanda çevreyi tahrip etmeden, düzeni ve dengeyi bozmadan konteyner yıkama, ilaçlama, kaldırım yıkama ve caddeleri süpürme anlamında araç alımına karar verdik. Bunun içinde tüm arkadaşlarımızla birlikte her gün sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımı, sahada çalışan işçilerimize hepsine teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Karaköprü Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title