Haberler

Karaköprü Belediyespor Deplasmanda Güldü

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden KaraköprüBelediyespor deplasmanda Malatya Yeşilyurtspor'u 2-0 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren KaraköprüBelediyespor zorlu Malatya Yeşilyurt deplasmanından 3 puan alarak zirveye bir adım daha yaklaştı.

Malatya Yeşilyurt Spor Kompleksi'nde oynanan zorlu maça KaraköprüBelediyespor tutuk başladı. Maçın ilk 15 dakikasında kalesinde tehlikeli pozisyonlar atlatan kırmızı siyahlı ekipte kaleci Korhan, Malatya Yeşilyurt forvetlerine gol izni vermedi. Daha sonra maça ağırlığını koyan KaraköprüBelediyespor dakika 35'te Serkan'ın müthiş golüyle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıya iyi başlayan Kırmızı Siyahlı ekip dakika 62'de takımın tecrübeli ismi kaptan İbrahim Ülüm'le farkı 2'ye çıkardı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz KaraköprüBelediyespor deplasmanda 3 puan alarak evine döndü.

Kırmızı siyahlı temsilcimiz deplasmanda aldığı galibiyetle puanını 14'e çıkarırken 3. Sıraya kadar yükseldi. KaraköprüBelediyespor önümüzdeki hafta Faruk Çelik Spor kompleksinde Gaziantep temsilcisi Şehit kamilspor'u konuk edecek.

GÖRGÜN: GALİBİYETİ HAKETTİK

Maç sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Ahmet Görgün; "Maçın zorluk derecesini biliyorduk. Tüm hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını yaptık. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Aldığımız bu galibiyeti yüreğini ortaya koyan futbolcularımıza, yönetimimize, Belediye Başkanımıza ve KaraköprüBelediyespor taraftarlarına armağan ediyorum" dedi.

Kulüp Yöneticisi Remzi Ay ise "Zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönüyoruz. Takımımızı tebrik ediyorum. Şeytanın bacağını kırdık. İlk defa deplasmandan galibiyet aldık. İnşallah bundan sonraki maçlara sirayet eder. Başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz" diye konuştu.

Takımın ikinci golünü atan Kaptanı İbrahim Ülüm de, zorlu deplasmanda aldıkları galibiyeti yönetime ve taraftarlara armağan etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Yeşilyurt Karaköprü Malatya Yerel Spor Güncel Haberler

title