Haberler

Karaköprü Belediyespor Bolu'da Kamp Çalışmalarına Başladı

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu Termal Tesislerinde çalışmalarına başladı.

Karaköprü Belediyespor 2014-2015 futbol sezonu için yaptığı hazırlıklar kapsamında kendi tesisleri olan Faruk Çelik Spor Tesislerinde ilk etap kamp çalışmalarının ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu Termal Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktörü Ahmet Görgün nezaretinde çalışmalara başlayan futbolcular sabah başlayan kondisyon hareketlerinin ardından gün içinde teknik taktik çalışmaları ile yapılan hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Karaköprü Belediyespor Teknik direktörü Ahmet Görgün, kamp çalışmalarını değerlendirerek yaptığı açıklamada şunları söyledi:"1.etap kamp çalışmamızı kendi tesislerimizde tamamladık. İkinci etap kamp çalışmalarımızı Bolu Termal otelde günde iki idman yaparak hazırlanıyoruz. Kamp süresi boyunca yaklaşık beş hazırlık maçı gerçekleştireceğiz. İdmanlar çok güzel gidiyor. İnşallah sezon sonunda emeğimizin karşılığı olan şampiyonlukla bitirip Karaköprü'ye armağan ederiz."
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Faruk Çelik Karaköprü Termal Bolu Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title