Haberler

Karakaya: "Lideri, Burada Yenerek Evine Göndereceğiz"

Güncelleme:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Lider Çine Madranspor ile evinde oynayacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Lider Çine Madranspor ile evinde oynayacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bodrum Şehir stadında hazırlıklarını sürdüren Bodrumspor'da yüzler gülerken, takımda herhangi bir eksik bulunmuyor.

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya basın mensuplarına yaptığı açıklamada lider Çine Madranspor'u puansız bir şekilde evlerine göndereceklerini belirterek şunları söyledi; "Ligin sonlarında önemli maçlar var demiştik. Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Biz zaten 3 hafta önce Kumluca'da aldığımız mağlubiyet ile o gün çok üzülmüştük ve hep beraber o gün takım ve hocalarla bir karar aldık. Dedik ki biz nasıl olsa kaybetmenin acısını üzüntüsünü yaşadık. Bundan sonra korkusuzca elimizden geldiğince en iyi şekilde mücadele ederek, tekrar bu şampiyonluğu, 2. Olup play-off iddiasını geri çevirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız diye birbirimize söz vermiştik ve bu yolda 2 haftadır alınan güzel sonuçlar ve rakiplerimizin puan kaybetmesi bizi tekrar iddialı konuma getirdi. İdmanda da gördüğünüz gibi oyuncu gurubumuz çok hırslı çok istekli, inşallah korkusuzca güzel bir müsabaka oynayıp taraftarımızla, Asi Tayfa ve Bodrumlularla bütünleşerek burada lideri yeneceğiz. Ben şunu söylemek istiyorum biz bir kere acı yaşadık. Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Maçı kazanmak için, futbolcuların, teknik heyetin ve taraftarların her şeyi yapacağına ben eminim. Bizde yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız ve alnımızın akıyla lideri burada yenerek evine göndereceğiz".

Bodrumspor Teknik Direktörü Cem Cambaz ise şunları söyledi;"bu hafta Çine ile oynayacağız, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şu anda sakat ve cezalı oyuncumuz yok, herkes işin bilincinde. Buraya lider gelen Çine takımını yenip, ilk ikiyi sonuna kadar zorlayıp ilk ikiye girmek istiyoruz. Burada taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Bazen onları üzüyoruz ama ilk defa bu kadar sevinçli istekli arzulu bir şekilde burada hep beraber mutlu mesut bir şekilde Bodrum'umuzu en iyi yerlere çıkartmak için, Çine'yi yenmek için elimizden geleni yapacağız".

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Çine Madranspor ile Pazar günü Bodrum Şehir Stadı'nda karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karakaya Kumluca Bodrum Çine Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title