Haberler

Karakaya: "Erzincan'ı Hak Ettiği Markaya Kavuşturacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya Mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya Mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde vatandaşlar ile buluşan Karakaya, çaldıkları her kapının güler yüzle açıldığını belirterek "Erzincanlıların desteğini hissetmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz." dedi. MHP Erzincan Belediye Başkanı Avukat Hamdi Karakaya, "Ver Elini Erzincan" sloganı ile yola çıktıklarını bu kapsamda mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek "Erzincan' da sıkılmadık el, görüşülmedik vatandaş bırakmadan seçim süresine kadar her kişiye ulaşacağız" dedi. Yapılan ziyaretler ve yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgi veren MHP Erzincan Belediye Başkanı Avukat Hamdi Karakaya modern, yaşanabilir, sorunları çözülmüş ve sosyal hayatı üst düzeye çıkmış bir şehir oluşturmak için belediye başkanlığı görevine talip olduğunu belirterek; "Erzincan'ın bir evladı ve kardeşiniz olarak bu görevi layıkıyla yapacağıma siz değerli hemşerilerimi mahcup edecek hiçbir oluşumun içerisinde olmayacağıma söz veriyorum" diye konuştu.

ERZİNCAN'I HAK ETTİĞİ MARKAYA KAVUŞTURACAĞIZ

Erzincan'ın son 10 yılında belediyecilik manasında hak ettiği ve layık olduğu karşılığını bulamadığını ifade eden Karakaya; "Erzincan'ın Türkiye genelinde ki maddi ve manevi gücü iyi kullanılamadığından marka şehir sloganlarıyla ortaya çıkanlar şehri markasızlaştırmış ve tipik bir Anadolu kasabasına döndürmüşlerdir. Önce Cenab-ı Hakka, değerli hemşerilerime ve geçmiş belediyecilik bilgi ve birikimlerime güvenerek bu şehri gerçek anlamda hak ettiği markaya kavuşturacağımıza yürekten inanıyoruz. Erzincanlı artık şark kurnazlarının ortaya attığı İktidara yakın olma gibi çok komik ve tutarsız sözlere itibar etmiyor.Çünkü şehirler nüfuslarına göre kendilerine tahsis edilen ödenekleri kanunen alırlar.Belediyeler iktidarın himmetiyle değil kanunen hak edilmiş ödeneklerle yönetilirler. Burada sıkıntı para değil iyi yönetilmemektir." dedi.

ALEVİSİYLE, SUNNİSİYLE BİRLİKTE KUCAKLAYIP BİRLİKTE OMUZLAYACAĞIZ

"Son 10 yılda halkı bir tarafa bırakarak, birilerinin ve seçkinlerin işaret ettiği insanlara oy vermeye mahkum edilen anlayışa son vermek üzere geliyoruz." ifadelerini kullanan Karakaya "Halkın tercihini ve görüşlerini önemseyen bir anlayışla, halkın büyük bölümünü yok sayan bir zihniyeti kırmak için geliyoruz. Bu şehirde nereli olursa olsun hangi inanca ve siyasi kimliğe sahip olursa olsun Erzincanlıyım diyen bu şehrin derdini ve keyfini yüreğinde hisseden herkes başımızın tacı ve hemşerimizdir. Bu şehri Alevisiyle, Sunnisiyle birlikte kucaklayıp birlikte omuzlayacağız. Erzincan sevdasına ve sevgisine inanan her kardeşimiz bizim için ayrı bir değerdir. Yüreğinde Türkiye ve Türk Milleti sevdası olan herkes bizim öz kardeşimizdir. Herkesten destek ve görüş bekliyorum. Sadece ülkemizi bölmeye çalışan vatan hainlerinden bir şey beklemiyorum. Onlarla hem bu dünyada hem de ahirette görülecek çok hesabımız var." diye konuştu.

MODERN VE YAŞANABİLİR BİR ERZİNCAN İSTİYORUZ

Modern, yaşanabilir,sorunları çözülmüş ve sosyal hayatı üst düzeye çıkmış bir şehir oluşturmak için bu göreve talip olduklarını belirten MHP Erzincan Belediye Başkanı Avukat Hamdi Karakaya, "Ben Erzincan'ın bir evladı ve kardeşiniz olarak bu görevi layıkıyla yapacağıma siz değerli hemşerilerimi mahcup edecek hiçbir oluşumun içerisinde olmayacağıma söz veriyorum.Bu hareket leke kabul etmez. Bu hareket onursuzluğu kabul etmez. Bu hareket fakir fukaranın hakkını yemeyi kabul etmez. Bu hareket devlet malını peşkeş çekip ahlaksızca sırıtmayı kabul etmez. Bu hareket Allah'ın emri ve milletin menfaatlerinin dışında olan bütün ahlaksızlıkları reddeder." diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Karakaya Erzincan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title