Haberler

Karaisalı Platformu'ndan 7 Bin 500 Kişiye İftar

Karaisalı Kaymakamı ve Karaisalı Platformu Başkanı Hidayet Sarı, geçen yıl köylerde başlattıkları iftar programlarını bu yılda sürdüreceklerini ve ilk iftar yemeğini bugün Durak Köyünden başlatacaklarını söyledi.

Sarı, geçen yıl yaptıkları bu organizasyonların vatandaş açısından olumlu sonuçlar verdiğini ifade ederek, "Vatandaşlarla kamu çalışanları kaynaşmış, köylerimizdeki eksiklikler ile vatandaşların sıkıntıları yerinde dinlenmiştir. Bu yıl da Karaisalı Platformumuz ve çok değerli sponsorlarımızın katkısıyla ilçe merkezinde, Kızıldağ Yaylasında ve köylerimizde olmak üzere 12 yerde 7 bin 500 kişiye iftar yemeği vermeyi planlıyoruz. 10 Temmuz 2013 tarihinde başlayacak iftar yemeklerinde ilçemizde ve köylerimizdeki vatandaşlarla hep beraber aynı sofrada buluşup, kenetlenen birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Sarı, Karaisalı Platformu'nun 2013 yılı iftar programlarının Durak, Kıralan, Bekirli, Karaisalı Merkez, Kırıklı, Ömerli, Eğlence, Kızıldağ Yaylası, Beydemir, Etekli Erkeğin, Kaltak Yaylası ve Hacımusalı köylerinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaisalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title