Haberler

Karaisalı Kaymakamlığı Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Geleneksel Karaisalı Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası Şengül Lokantası'nın şampiyonluğu ile sona erdi. Turnuvada Doğuşpen ikinci olurken Martı FC takımı da üçüncü oldu.

Final maçlarından sonra dereceye giren takımlara Karaisalı Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Jandarma Komutanı Muhammed Mert tarafından kupa ve madalyalar verildi.

Karaisalı Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, burada yaptığı açıklamada, resmi kurumların, esnafların ve köylerin kaynaşması amacıyla gerçekleştirilen turnuvada takımların fair play çerçevesinde yaptığı maçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Köleoğlu, ilçenin sosyal aktivitelerine katkı sağlayanlara ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

Köleoğlu şunları söyledi:

"Bu yılda centilmence ve coşkulu bir şekilde tamamlandı. Karaisalı'da gençlerin birbirleriyle kaynaşması ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla düzenlenen halı saha turnuvası sonunda başarılı olan takımlara ödülleri verildi. Maçlarda takımların sportmenlik çerçevesinde göstermiş oldukları mücadeleler izleyenlere heyecanlı anlar yaşatırken, oyuncuların sergiledikleri performanslar profesyonel futbol müsabakalarını aratmadı. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı müsabakalarda maç sonu centilmenlik gösterileri büyük takdir topladı" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaisalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title