Haberler

Karaisalı'da Teknik Ekoturizm Çalışması

Geçen hafta Karaisalı’da yapılan Turizm Çalıştayı sonrasında 20 kişiden oluşan uzman teknik ekip ,Karaisalı’da incelemelerde bulundu.

Geçen hafta Karaisalı'da yapılan Turizm Çalıştayı sonrasında 20 kişiden oluşan uzman teknik ekip, Karaisalı'da incelemelerde bulundu.

Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili İsa Davarcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak'ın da katıldığı gezi Kapıkaya Kanyonu'ndan başladı. Alman Köprüsü ve Yerköprü arasından yapılan incelemenin ardından uzmanlar, yeniden Kapıkaya Kanyonu'ndan çıktılar.

Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, Turizm Çalıştayı'nda alınan kararlar doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Adana Valimiz Sayın Mustafa Büyük, Karaisalı Kaymakamımız Sayın Mehmet Tunç Bey ve Belediye Başkanımız Sayın Saadettin Aslan beyin talimatıyla Karaisalı Varda Köprüsü, Kapıkaya kanyonu ve Yer köprü Turizm sahasında yapılacak yeni tesisler ile eksiklikler tespit edilmiştir. Yürüyüş parkurları, trekking doğa sporlarının yapılacağı, her yaştan insanların muhteşem bir doğayla buluşturma noktası olacak, kalabalık ve gürültülü şehir hayatından bir an olsun uzaklaşmak, doğayla baş başa bir gün geçirmek ve doğadaki güzellikleri grup arkadaşlarıyla paylaşmak isteyenlerin rahat ve huzurlu güzel bir doğa harikasını gün yüzüne çıkartabilmek için teknik gezi düzenledik. 20 kişiden oluşan Adana İl Kültür Turizm Müdürlüğü Şube Müdürleri, Karaisalı Orman İşletme Şefliği, kaymakamlık proje uzman ekipleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi mimar, mühendis, peyzaj mimarı, harita mühendisleri ve uzman ekipler ile yapacağımız alanın altyapı ve projesini hazırlamak üzere çalışmalara başladık." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kapıkaya Kanyonu Karaisalı Recep Ak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title