Haberler

Karahıdır Korusunun Resmi İmzaları Atıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun geçtiğimiz günlerde 29 yıllığına kiralandığını açıkladığı Karahıdır Korusu’nun resmi imzaları atıldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun geçtiğimiz günlerde 29 yıllığına kiralandığını açıkladığı Karahıdır Korusu'nun resmi imzaları atıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile düzenlenen törende atılan imzalar ile Karahıdır Korusu resmi olarak 29 yıllığına Kırklareli Belediyesi'ne kiralandı. İmza töreni sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan tahsisini yaptıkları Karahıdır Korusunu resmi olarak 29 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Çok heyecanlı olduklarını söyleyen Başkan Kesimoğlu," Karahıdır Korusu ile alakalı bize 29 yıllığına devrine yönelik resmi imzalarımızı attık. Karşılıklı yükümlülüklerimizi ve haklarımızı güvence altına alan bu imza sonrası 'Kent Park' için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Biz çok heyecanlıyız. Emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"DOĞA İLE BARIŞIK BİR KENT PARK OLACAK"

Doğaya zarar vermeden, doğa ile barışık bir Kent Park inşa edeceklerini vurgulayan Kesimoğlu, "Amacımız Karahıdır Korusunun dokusuna zarar vermeden bir Kent Park yapmak. Doğaya müdahale etmek yerine kabul etmek felsefesi ile çalışmalarımızı yapacağız. Kırklareli'nde yaşayan veya farklı şehirlerde yaşayanlar için pikniğe, yemeğe, yüzmeye, gezmeye, halı sahaya, koşmaya, festivale bisiklet sürmeye ve daha fazlasına gidelim diyebilecekleri nefes alacakları bir alan oluşturacağız. Kent Parkımız içerisinde meydanlar, büfeler, kafeler, spor ve hobi alanları, çocuk aktivite ve erken gelişim alanları, çeşitli aktivite, ticaret alanları gibi yerler olacak. Çalışmalarımıza attığımız bu imza sonrası yoğunluk vereceğiz" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Karahıdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title