Haberler

Karagöl Yaylasına Piknik Alanı ve Park Yapılacak

Kumluca Belediyesi, yaz aylarında vatandaşlar tarafından yayla olarak kullanılan Karagöl Yaylasında piknik alanı ve park yapacak.

Kumluca Belediyesi, yaz aylarında vatandaşlar tarafından yayla olarak kullanılan Karagöl Yaylasında piknik alanı ve park yapacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Fen İşleri Müdürü Müsamettin Öner, Park ve Bahçeler Müdürü Tuğba Tunç ile, Karagöl Yaylası'nda piknik alanı ve park yapılacak bölgelerde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Karagöl Yaylasının, ilçenin özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan bir bölgesi olduğunu ve yaylada 600'ün üzerinde konut bulunduğunu söyledi.

Burada oluşturulacak sosyal donatı alanlarıyla Karagöl Yaylasının vatandaşlar için cazibe merkezi olmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Karagöl Yaylamız, özellikle yaz aylarında vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Burası sıcak yaz aylarında insanların bir nefes alma noktası. Biz de, buranın daha güzel olması amacıyla burada bazı sosyal donatı alanları yapmayı planlıyoruz. Öncelikle insanları bir araya getirecek, sosyal etkinlikler ve insanların aileleriyle vakit geçirebilecekleri piknik alanı yapacağız. Bu alanda, değişik sportif etkinlikler, yaz şenlikleri de yapmayı planlıyoruz."

Yayla merkezinde park yapmak istediklerini belirten Çetinkaya, bu alanda da çocuklar için oyun grupları, oturma yerleri, kamelyalar ve yürüyüş yolu bulunacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Karagöl Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title