Haberler

Karadenizli Motor Sporları Tutkunları Amasya'da Bir Araya Geldi

Karadenizli off-road tutkunları Gümüşhacıköy Motor Sporları ve Moto-Offroad Spor Kulübü Derneğinin düzenlemiş olduğu tanışma yemeğinde Amasya'da bir araya gelerek çeşitli gösteriler düzenledi.

Dede Korkut Parkı'nda buluşan motor sporları tutkunları düzenlenen yemeğin ardından bir akaryakıt istasyonuna ait boş alanda ve Kel Tepe Göleti yakınlarında çeşitli gösteriler yaparak izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Boş alanda araçlarıyla lastik yakıp drag yapan grup, motor sporları tutkunlarının beğenisini kazandı. Ardından arazi araçlarıyla Kel Tepe Göleti'ne geçen başka bir grup buradaki arazide cros yaptı. Göl çevresinde oluşan balçıkta off- road yapan grup zaman zaman çamura saplanınca başka araçlarla kurtarıldı.

Çor-off Spor Kulübü Başkanı Eşref Söker, Gümüşhacıköy'de düzenlenen etkinliklerden büyük keyif aldıklarını belirterek, havanın soğuk olmasına karşı etkinliğin güzel geçtiğini ifade etti.

Düzenlen organizasyonun ilk olmasına rağmen başarılı olduğunu dile getiren Söker, Karadeniz'de motor sporlarına gönül verenlerin büyük çoğunluğunun söz konusu etkinliğe katılarak güzel bir hafta sonu geçirdiğini kaydetti.

Gümüşhacıköy Motor Sporları ve Moto-Offroad Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Yıldırım Yıldırım, Samsun, Çorum, Amasya ve Tokat'tan yaklaşık 150 kişilik grubun organizasyonlarına katıldığını söyledi.

Off-road, cros ve dragcılar olmak üzere 3 farklı kategorinin bir araya geldiğini belirten Yıldırım, "Kel Tepe mevkisinde güzel bir anı yaşadık. Havanın soğuk olmasına rağmen eğlenceli vakit geçirdik. Bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinlikleri vatandaşların yanı sıra Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı da izledi. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhacıköy Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (3)

ilker yılancıyenilermotor@hotmail.com:

ileriki tarihlerde daha farklı etkinliklerde bulunacagız

2
3
yanıtYanıtla
ilker yılancıyenilermotor@hotmail.com:

gümüşhacıköy motoof-road klübünün bir üyesi olarak cok güzel bir etkinlik olduğunu söylemek istiyorum

3
2
yanıtYanıtla
Remzi KOÇmahmutlardanremzi@hotmail.com:

Gümüşhacıköy Belediye Başkanımızı bu konuda daha aktif görmek istiyoruz ilçemizin isminin duyurulmasında bulunmaz fırsal olduğu kanısındayız..

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title