Haberler

Karadenizli Kızın Şarkısı İzlenme Rekorları Kırıyor

Güncelleme:

Sınıfta arkadaşlarının ısrarı üzerine dayanamayıp şarkı söyleyen Karadenizli kız, kısa sürede paylaşım sitelerinin gözdesi olmayı başardı.

Karadenizli genç kızın söylediği şarkı, paylaşım sitelerinde kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.

"ACUN BU SESİ MUTLAKA KEŞFETMELİ"

Amatör olarak çekilen videoda şarkıya çok güzel bir yorum getirerek izleyenlerin takdirini kazanan genç kız, izleyenlerin büyük beğenisini kazanıyor. Karadenizli kızın performansını izleyenler "Acun bu sesi mutlaka keşfetmeli, O Ses Türkiye'de mutlaka finale kalır" yorumları yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (66)

cizrelimobilWeb@haberler.com:

Ben ne baş örtülü gördüm vayki vay hem Trabzonlu zaten bu türban sırf babalarını kandırmak için kullanıyorlar hemen izin isteyip buluşmaya gidiyorlar çok yedim bunlardan çok :D

29
84
yanıtYanıtla
karakedi Mobil-ANDROID:

lazlar hem cok iyi musluman ve Turk milliyetcileridir Kurtler de ona keza cok iyi Musluman ve kendilerini Turklerle ayrilmaz bir elmanin yarisi gibi gorurler ,boluculer haric. Boluculer her toplumda her millette olabilir onlar hastalikli varlik olarak gorulurler.Birlik olmak rahmanidir, dagilmak ayrilmak bozgunluktur ve seytanidir.

36
19
yanıtYanıtla
Öz kürtMobil-IOS:

Çok kötü ses

25
29
yanıtYanıtla
Ad SoyadMobil-ANDROID:

kobani, en azindan lazlar senin gibi hain değiller, aradaki fark bu.

38
14
yanıtYanıtla
TsMobil-ANDROID:

Kozan sözüm sana lazlar asimile olmuş değil sizin gibi yobaz kafalı hiç değil, sizler bu ülkeyi bölmek isteyen korkak bir ırksınız. Lazlar gibi milliyetçi ve ülkesini SEVEN millet olamazsınız

35
14
yanıtYanıtla
MardinliMobil-IOS:

Ağzına saglık senin gibiler hep varolsun

31
17
yanıtYanıtla
bizimle degilsinmobilWeb@haberler.com:

Bu kızın sesi güzel mi şimdi. ..ben beğenmedim

28
17
yanıtYanıtla
özbokuboncuklularmobilWeb@haberler.com:

Karadenizli değilim ama lazlar iyidir severim. Çalışkan insanlar fayda verir zarar vermezler en önemlisi pkklı itler gibi vatan haini değiller. Hadi terör yandaşı aponun itleri yorum yazın

35
8
yanıtYanıtla
kadirMobil-ANDROID:

kobani ve cizre doğuda askerlik yaptim gurcuyum dogunun kizlari varya cokkk daha tatlidir yemek ne kelime coook ictim))))

8
34
yanıtYanıtla
Kasım pasalimobilWeb@haberler.com:

Ben müziğe bakmam ama hatun süper taş gibi

3
38
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title