Haberler

Karadenizli İş Adamları Derneği Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

Güncelleme:

Karadenizli İş Adamları Derneği üyeleri bu yıl ilk kez düzenlenen iftar yemeği kapsamında Ankara'da buluştu.

Dernek üyelerinin ve çok sayıda misafirin bir araya geldiği buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Karadenizli İş Adamları Derneği üyeleri derneğin kuruluşunun ardından bu yıl ilk kez Ankara Kızılay Eyüboğlu Otel'de düzenleneniftar yemeğinde buluştu. Karadenizli İş Adamları Dernek Başkanı Murat Camadan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Emekli Rize Valisi Erol Uğurlu ve Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığına Turgut Aslan katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Camadan, Başkan Vekili İsa Eyüboğlu, Genel Sekreter Elif Ufluoğlu, Sayman Murat Köksal, YKÜ Hikmet Koray Kartal, YKÜ İlker Arabacıoğlu, YKÜ Semih Arslan, YKÜ Engin Aygüney konukları kapıda karşıladı.

Karadenizli İş Adamları Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Camadan yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Derneğin yurtiçinde ve yurtdışında işadamlarının kaynaşmasını ve işbirliklerine ortam hazırlamak amacıyla kurulduğunu belirten Başkan Murat Camadan, "Bir gönül birliği ve olgunluğu ile kurulan KAİAD yönetim kurulu kararı ile geldiğim bu onurlu ve ayrıcalıklı makama layık olacağımdan ve çıktığımız bu yolda çıtamızı en üst noktaya taşıyacağımızdan asla şüphem yok. Bu amaca ulaşmak için çaba gösterecek olan dernek yönetimi, kurulları, komisyonlarında yer alan değerli KAİAD kardeşlerime ve derneğimize gönülden destek veren ve ilk kez düzenlediğimiz iftar yemeğimizde bizi yalnız bırakmayan tüm üyelerimize en içten duygularımla şükranlarımızı iletiyorum. Yönetim Kurulu Başkanı olarak, bu dönemin derneğimize hayırlı olmasını diliyor, tüm KAİAD ailesine en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Bekaroğlu Kızılay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title