Haberler

Karadeniz Powership'ler Filistin'e Elektrik Sağlayacak

Güncelleme:

Karadeniz Holding'in enerji gemileri Filistin'in acil elektrik ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Filistin yönetimi, ortaya çıkan acil enerji ihtiyacını karşılamak üzere, Karadeniz Holding iştiraklerinden KARKEY'in enerji gemilerinden elektrik temini talebinde bulundu. Proje diğer ülkeler ile yapılan elektrik alımı sözleşmeleri kapsamında değerlendirilerek, Filistin yönetimi ile yapılacak ticari bir anlaşma çerçevesinde gerçekleştirilecek.

TÜM İZİNLER ALINDI

Konu hakkında bilgi veren Karkey Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karadeniz, "Acil enerji sıkıntısının giderilmesi için Filistin Enerji Bakanı Sayın Dr. Omer Kittaneh ile Türkiye ziyareti sırasında teknik ve ticari görüşmeler gerçekleştirildi. Konunun uluslararası hassasiyeti gereği, Birleşmiş Milletler başta olmak üzere tüm yetkili uluslararası kurum ve kuruluşların gerekli onay ve izinlerinin alınmasına müteakip sözleşme görüşmeleri ve süreci tamamlanarak projenin uygulamaya geçmesi planlanmaktadır. İzin ve onay süreçlerinin tamamlanma takvimi henüz kesinlik kazanmamıştır. Söz konusu izin ve onayların tamamlanarak gerekli uluslararası güvencelerin sağlanmasını müteakiben, 120 gün içerisinde enerji gemisi filomuzun uygun bir üyesi ülkeye gidecektir" dedi.

SIVI YAKIT VE DOĞALGAZLA ELEKTRİK ÜRETİYOR

Powershipler, acil elektrik ihtiyacı olan ülkelere hızlı çözüm olarak, güvenilir ve ekonomik elektrik sağlıyor.

Hem sıvı yakıtlarla hem de doğalgaz ile elektrik üretebilen enerji gemileri, ülkelerin elektrik şebekesine yüksek gerilim seviyesinden bağlanarak, sadece bulundukları noktaya ya da şehre değil, gittikleri ülkenin her köşesinde elektrik ihtiyacının giderilmesine katkı sağlıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Karadeniz Filistin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (3)

erol:

ğazze yeyardım tabiki iy bir şey ancak bu iki yüzlü herifler neden türkmen,lerede yardım etmiyorlar acaba hiç düşünddünüzmü.tamamen messepçilik yapıyorlar.

9
7
yanıtYanıtla
asdf asd:

Geminin vereceği elektrikten ne olur , ülke geneli 1 gün kullanır max.

0
15
yanıtYanıtla
vatandas:

gazze diye cirpinanlar ve ordakilere umit verenler neden baska ulkelerde ve irakta katledilen muslumanlari ve Turkmenleri hatirlayamaz.Bu iki yuzluluk ,sahtekarlik utanc verici degilmidir.? Bu tur davranislar yuzunden israil azitti.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title