Haberler

Karadeniz'in Sergisi Çukurova'da

Ünlü belgesel yönetmeni ve fotoğraf sanatçısı Varol Uzlu Karadeniz'deki yaşamı kadınlar üzerinden anlattığı özel fotoğraf sergisiyle 9 Aralık Çarşamba akşamı Adanalılarla buluşuyor.

Gazeteci, belgesel yönetmeni ve fotoğraf sanatçısı Varol Uzlu'nun Karadeniz'in çetin doğasını ve kadınların yaşamını anlattığı özel fotoğraf sergisi 9 Aralık Çarşamba akşamı saat 18.00'de Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde izlenime sunulacak.

Özel bir teknik kullanarak tuval üzerine fotoğraf baskısı yapan sanatçı Varol Uzlu, 75 eserleriyle sanatseverlerin karşısına çıkacak. Yansıyanlar, Çekincem, Üç Gazeteci Üç Dünya, Çok Çektik Çoook adlı sergileri Trabzon, Ankara ve İstanbul'da sergilenen Varol Uzlu'nun çalışmaları 19 Aralık akşamına kadar açık kalacak.

Karadeniz'in hırçın ama estetik doğasını betimleyen fotoğraf sergisinin açılışını Adana Valisi Mustafa Büyük ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin birlikte yapacaklar. Sabah Gazetesi Bölge Temsilcisi Ersin Ramoğlu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akdeniz Bölge Başkanı Rana Dal da birer konuşma yapacaklar.

Açılışa İstanbul'dan gelerek katılacak olan Adanalı romancı ve kişisel gelişim uzmanı Serpil Ciritci de 'Kadın Acı Çekerse Erkek de Çeker' konulu bir konuşmayla programda yer alacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title