Haberler

Karadeniz'in Dev Dalgalarında Kaybolan Kadını Arama Çalışmaları Sürüyor

Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde dün sahildeki bahçesinde Karadeniz'in dev dalgalarına kapılarak kaybolan 59 yaşındaki Mine Sağlam'ı arama çalışmaları fırtına devam ettiği için kıyıdan sürdürülüyor. Fındıklı ilçesi Sahil Mahallesi'nde yaşayan Erzurum Oltu nüfusuna kayıtlı Mine Sağlam, dün öğle saatlerinde deniz kenarında oluşturduğu mısır ve lahana ekili bahçesine gitti. Bu sırada Karadeniz'in dev dalgalarına kapıldığı belirtilen kadın bir anda gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine AFAD, AKUT, Sahil Güvenlik ve polis ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Fırtına nedeniyle güçlükle yürütülen ve gece ara verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı. Ekipler kıyı boyunca dürbünlerle deniz yüzeyi ve kıyısını taradı. Bahçesinden topladığı sebze ve şemsiyesi bulunan Mine Sağlam ile ilgili biz ize rastlanamadı.

Fındıklı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde 2 ay önce emekli olan evli ve iki çocuk anesi Mine Sağlam'ın kızı Arzu Sağlam gözyaşları içinde arama çalışmalarını izledi. Mine Sağlam'ın en büyük hayalinin kızını okutmak olduğu, genç kızın da bu yıl İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak kayıt yaptırdığı ve geçen hafta üniversitede öğrenime başladığı öğrenildi. Elinde annesinin eşarbı ile ağlayan genç kızın, 'Annem burada biliyorum. Anne bunu bana yapma ne olur. Anne hani beni okutacaktın şeklindeki sözleri çevredekilere duygusal anlar yaşattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mine Sağlam Karadeniz Fındıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title