Haberler

Karadeniz Esintisi Nazım'ı Sardı

Yenimahalle Belediyesi, Karadeniz müziğinin genç yeteneklerinden Selçuk Balcı’yı hayranlarıyla buluşturdu.

Yenimahalle Belediyesi, Karadeniz müziğinin genç yeteneklerinden Selçuk Balcı'yı hayranlarıyla buluşturdu. Karadeniz ezgilerinin Yenimahalle'yi sardığı gece, renkli görüntülere sahne oldu.

Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Kar-Der) işbirliğinde Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konseri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, CHP Pazar Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatırnaz, Kar-Der yönetimi ve çok sayıda Yenimahalleli izledi.

COŞKULU KALABALIKTAN YAŞAR'A BÜYÜK ALKIŞ

Konsere saatler kala salonu tıka basa dolduran Karadenizliler, 2 bin kişilik salona sığmadı. Salon dışına yerleştirilen sinevizyon ile konseri izleyen vatandaşlar Karadeniz ezgileri ile coştu. Salonda ve kültür merkezi koridorlarında horon oynayan vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. Konser öncesi kısa bir konuşma yaparak Yenimahallelileri selamlayan Başkan Yaşar, Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde böyle bir etkinliği gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek "Bu salonları, bütün ezgilerin söylenmesi, Türk kültürünün yaşatılması için, sizler için hizmete açtık" dedi.

Kar-Der Genel Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu ise Yaşar'a organizasyon için teşekkür ederek yerel seçimlerde başarılar diledi.

YENİMAHALLELİ HORONLA COŞTU

Ardından söz ve müziği kendisine ait "Deniz üstünde fener" şarkısıyla çıkış yapan Selçuk Balcı, seslendirdiği şarkılarla, salonda Karadeniz rüzgarı estirdi. Binlerce kişinin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde Yenimahalleliler gönüllerince eğlenip, stres attı.

Patika ve 2013 yılında çıkardığı Mila isimli yeni albümünden de şarkılar okuyan Balcı, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Horon ve halayın bir arada olduğu konserde Balcı'nın kemençe ile seslendirdiği şarkılar vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Konser sonrası sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Yaşar'a teşekkür eden Balcı, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'ne ve Yenimahalle seyircisine de övgüler yağdırdı.

Etkinlik kapsamında ayrıca Tanju Topal ve Yusuf Aydın da sahne alarak Karadeniz türküleri seslendirdi. Tulum ve kemençe eşliğinde müzik ziyafeti sunan sanatçılar, salonu coşturdu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Selçuk Balcı Karadeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title