Haberler

Karacasu'da Kadınlar İçin Eylence Düzenlendi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Karacasu Belediye Düğün Salonu'nda eğlence programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, katılımdan dolayı ilçemizdeki kadınlara teşekkür ederek Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı gecede Şair Nazım Hikmet Ran'ın "Kadınlarımız" adlı şiirini okumasının ardından, "Toplumun her kesiminde aktif görev alan kadınlarımız ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmesinin başlıca aktörleridir. Kadınlarımız hayatımızın vazgeçilmezidir. Doğuştan ölüme kadar hayatımızın her kademesine emeği olan kadınlarımızın bu önemli gününü kutluyor, programımızın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programı, dağıtılan karanfiller, sunulan ikramlar ve Karacasu Belediyesi tarafından hazırlanan 'Bizim Kadınlarımız' adlı tanıtım videosu ile devam etti.

Programın son bölümünde ise bayanlar orkestranın çaldığı şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenerek stres attı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Büyükyapıcı Karacasu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title