Haberler

Karacabey'in Eşsiz Doğası Filmlere Mekân Oluyor

'Güzellikler Şehri' Karacabey, sahip olduğu eşsiz doğal güzellikleri ile film yönetmenlerinin de ilgisini çekmeyi başardı.

Son dönemde gerçekleştirdiği ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif atılımlarla ön plana çıkan Karacabey ; eşsiz doğal güzellikleri ile film yönetmenlerinin de ilgisini çekmeyi başardı.

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli yarışmanın sunuculuğunu da yapan dizi ve film oyuncusu Murat Yıldırım ile Özge Güner tarafından başrollerin paylaşılacağı yeni filmin yapımcı şirketi Lucky Red, filme doğal mekân olarak başta 'Leylek Köyü' Eskikaraağaç olmak üzere, Karacabey'in eşsiz güzelliklerini doğal mekân olarak seçti.

Önümüzdeki Nisan ayında çekimleri başlayacak filmde; mesleğine gönül vermiş bir veteriner ile zaman zaman hafızasını yitiren genç bir kız arasında geçen aşk hikâyesi konu edilirken, filmin arka planında ise Karacabey'in longoz ormanları, ayı barınağı, hara ve diğer eşsiz doğal güzellikleri, doğal mekân olarak 'beyazcam' da izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title