Haberler

Karacabey'e "Sosyal Hizmet Merkezi" Müjdesi

Karacabey'in ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif tüm yönlerle kalkınması adına önemli girişimlere imza atan Karacabey Belediyesi'nden, bu yöndeki çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Karacabey'in ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif tüm yönlerle kalkınması adına önemli girişimlere imza atan Karacabey Belediyesi'nden bu yöndeki çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Tüm devlet ve özel sektör temsilcileriyle önemli diyaloglar geliştiren Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü tarafından geliştirilen proje çerçevesinde, ilçeye 'Sosyal Hizmet Merkezi' açılması kararlaştırıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürü Erkut Öneş tarafından, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirilen ziyarette; ilçedeki dezavantajlı guruplar adına gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı.

Toplantıda; ilçedeki bakıma muhtaç, yaşlı, kimsesiz ve engelli gibi dezavantajlı vatandaşların sorunlarının, kısa sürede çözülmesi adına yapılması gereken çalışmalar ele alınırken, Karacabey Belediyesi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü'ne büyük ölçekli bir bina tahsis edilmesinin de kararlaştırıldığı müjdesi verildi.

Yeni Açılacak Karacabey Müdürlüğü İlçeye Yatırım da Yapacak

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müdürü Erkut Öneş'e teşekkürlerini sunan ve Karacabey'e açılacak bakanlık şube müdürlüğünün, ilçede gerçekleştireceği önemli yatırım ve projelerin önemine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da dezavantajlı grupların Bursa'ya gitme zorunluluğunun ortadan kalkmasının, vatandaşlara büyük bir kolaylık getireceğini ifade etti.

Ali Özkan: Girişimlerimiz Yatırımların Önünü Açıyor

Açılacak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Karacabey Müdürlüğü'nün, tüm yönlerden ilçe gelişimine de önemli katkı sağlayacağını ifade eden Ali Özkan; tüm resmi kurum, kuruluş ve özel sektör temsilcileri ile ilçeyi ilgilendiren her konuda, sürekli istişare halinde olduklarına vurgu yaparak, bu sayede ilçeye önemli projeler kazandırdıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title