Haberler

Karacabey'de 'Ülkeler Panayırı'

Karacabey Belediyesi ve Bursa Gençlik Akademisi işbirliğiyle gerçekleştirilen 2014 Yaz Dil Kampı bu yıl da Yeniköy'de renkli gösterilerle yaza damgasını vurdu.

Geçen yıla oranla daha yoğun bir katılımın sağlandığı kamp için Yurt içi ve yurtdışından gelen öğrenciler "Ülkeler Panayırı" etkinliğiyle Yeniköylülere unutulmaz bir gösteri sundu. Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Yaz Dil Kampı, Yeniköy'de sahile kurulan kamp alanında 4 gece 5 gün boyunca sürdü. Yalnızca İngilizce konuşulan ve gün boyu çeşitli aktivitelerle süren kampta Karacabeyli öğrenciler başta olmak üzere yurdun çeşitli il ve ilçelerinden öğrencilere Arnavutluk, Cezayir, Makedonya, Hindistan, Ukrayna, Polonya, Gana, Tunus, Brezilya gibi farklı ülkelerden de gelen 20 yabancı öğrenci eşlik etti. Ortak amacın İngilizce'yi pratikler yaparak kullanılmasını sağlamak olan kampta ayrıca kültürler arası diyalog kampçılar tarafından hayata geçirildi.

Yerli ve yabancı öğrenciler kamp süresi boyunca kamp liderlerinden öğrendiği dans gösterilerinin bir araya getirilerek önceki akşam Yeniköy konser alanında düzenlenen "Karacabey Belediyesi Uluslar arası Ülkeler Panayırı" etkinliğiyle yazlıkçılara sunuldu. Yediden yetmişe vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, birbirinden renkli gösterilere alkışlarla eşlik etti. Programın ilerleyen bölümlerinde ise müzik gösterilerinin ardından sahnenin yanına kurulan stantlarda yabancı ülkelerden gelen 20 öğrenci, geleneksel kıyafetlerini giyerek ülkelerinin tanıtımını yaptı.

Programın sonunda Gençlik Akademisi Başkanı Furkan Nazlım yaptığı konuşmada "Bu sene ikinci kez Karacabey'de yabancı öğrencilerimizle kamp gerçekleştirdik. Bu sene belediyemiz sağ olsun çok şık bir kamp alanı yaratarak bizlere çeşitli imkanlar sağladı. Yabancı öğrencilere, Türkiye'de ramazan ayını ve beraberinde geleneksel oyunlarımızı, kültürel değerlerimizi tanıtma ve anlatma imkanı bulduk. Katkılarından dolayı Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a ve ardından değerli personeline sonsuz teşekkürler" ifadelerine yer verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Belediyesi Arnavutluk Yeniköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title