Haberler

Karacabey'de Sokak Hayvanları İçin Örnek Proje

Karacabey Belediyesi sokakta kalan hayvanlar için ilçenin belirli noktalarına atık yiyecek ve ekmek toplama köşeleri oluşturdu.

Karacabey Belediyesi sokakta kalan hayvanlar için ilçenin belirli noktalarına atık yiyecek ve ekmek toplama köşeleri oluşturdu.

Karacabey Belediyesi, 'Temiz ve Çevreye Duyarlı Çevre' hedefi doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Güzellikler Şehri Karacabey" sloganı doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana, modern belediyecilik anlayışları gereği çevre sağlığı ve sokak hayvanlarının yaşam koşullarına yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Ali Özkan; "Sokak hayvanları için ekiplerimiz her türlü çağdaş imkanı sağlıyor. Panayır yerinde oluşturduğumuz istasyonda, gereken tüm aşılama ve bakım çalışmaları yapılıyor. Her türlü vatandaş ihbarları değerlendirilip, gereği anında yerine getiriliyor. Tüm bunların yanı sıra; ilçenin uygun yerlerinde atık yiyecek ve ekmek toplama köşeleri oluşturduk. Vatandaşlarımızın bu konuda bizlere büyük bir gayretle yardımcı olmalarını görmek, Karacabeyli hemşerilerimiz adına gerçekten gurur verici" dedi.

Çöp konteynırlarının da periyodik olarak dezenfekte ettiklerini anlatan Karacabey Ali Özkan, "Çöp konteynırlarını ilçenin eşsiz doğal güzelliklerinden olan Nilüfer çiçekleri ile donatıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla birlikte, inanıyorum ki en güzel kent Karacabey olacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title