Haberler

Karacabey'de Öğrenci ve İşçi Servisleri Çarpıştı: 2 Ölü, 35 Yaralı (2) - Yeniden

Bursa'nın Karacabey İlçesi yakınlarında, köylerden taşımalı eğitim gören öğrencileri alan servis midibüsü ile Mudanya'daki bir fabrikanın işçi servisini yapan midibüs çarpıştı.

Bursa'nın Karacabey İlçesi yakınlarında, köylerden taşımalı eğitim gören öğrencileri alan servis midibüsü ile Mudanya'daki bir fabrikanın işçi servisini yapan midibüs çarpıştı. Kazada 1i öğrenci 2 kişi öldü, 35 kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.30'da Karacabey İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıktaki Gölkıyı Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Taşımalı eğitim için Karacabey'e gidecek Yenikaraağaç Köyü'ndeki öğrencileri alıp Gölkıyı Köyü'ndeki öğrencileri almak üzere yola çıkan Hüseyin Akdeniz yönetimindeki 16 S 8388 plakalı servis midibüs Gölkıyı Kavşağı'ndan dönüş yapmak isterken, Karacabey'den Mudanya ilçesindeki bir fabrikaya işçi taşıyan Yılmaz Kocatürk yönetimindeki 16 HDC 14 plakalı midibüsle çarptı.

Kazada öğrenci servisinde bulunan ve araca Yenikaraağaç Köyü'nden öğrencilerle binen 70 yaşındaki Fezvi Bası olay yerinde, aynı araçta bulunan 16 yaşındaki lise öğrencisi Kazım Akansel ise kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazanın bildirilmesi üzerine Bursa ve Karacabey'den çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, 10'u ağır olmak üzere 35 kişinin yaralandığı açıklandı.

'KÖPRÜ YAPILSAYDI KAZA OLMAZDI'

Bu arada kazanın olduğu Gölkıyı Köyü kavşağında bir yıl önce yapılmasına rağmen, bağlantı yolları tamamlanmadığı için köprünün ulaşıma açılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Kazanın öğrenci servisinin Gölkıyı kavşağından dönmek isterken olduğuna dikkat çeken Gölkıyı Muhtarı Erdoğan Özkul, "Köprünün ayakları, üst tablası yapıldı. Ama bağlantı yolları tamamlanmadı. Köprü öylece duruyor. Eğer köprü tamamlansa öğrenci servisi köprüyü kullanacak, dolayısıyla kaza yaşanmayacaktı. Köprü bir senedir tamamlanmadı" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Akdeniz Karacabey Mudanya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

işçi dostumobilWeb@haberler.com:

Mudanya Belediye başkanı msj atıp. işçi için Yazaki fabrikası ne şekilde köle Gibi çalışanlardan oluştuğunu biliyormu JAPONLAR Türk işçisini ne sanıyor

0
0
yanıtYanıtla
işçi dostumobilWeb@haberler.com:

Mudanya güzelyalıda çalıştıracak işçi kalmadı Karacabeyden işçi getiren Yazaki o insanların ruh ve beden sağlığına göz dikti suç çalışma bakanlığının, sağlık bakanlığının bukadar rapor Alan işçilerin çalışma şartları nasıl hiç müfettişleri yokmu bu bakanlıkların bide bu fabrikanın sendikacıları ne iş yapar BELEDİYE BAŞKANI msj

0
0
yanıtYanıtla
afk:

köprüye para kalmamıştır ak saraya harcamaktan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title