Haberler

Öğrenci ve İşçi Servisleri Çarpıştı: 2 Ölü, 30 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'da taşımalı eğitim için köyden öğrenci almaya giden servis ile fabrikaya işçi taşıyan servis çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

Bursa'nın Karacabey İlçesi yakınlarında taşımalı eğitim için köyden öğrenci almaya giden servis midibüsü ile Mudanya'daki bir fabrikaya işçi taşıyan servis midibüsü çarpıştı. Yaşanan kazada öğrenci servisinde bulunan 70 yaşındaki Fevzi Bası isimli vatandaş ile bir kişi daha öldü, yaklaşık 30 kişi yaralandı.

İŞÇİ SERVİSİ ÇARPTI

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Karacabey İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıktaki Gölkıyı Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Taşımalı eğitim için Karacabey'e öğrenci taşıyan ve Gölkıyı Kavşağı'ndan dönüş yapmak isteyen 16 S 888 plakalı servis midibüsüne, Karacabey'den Mudanya ilçesindeki bir fabrikaya işçi taşıyan midibüs çarptı.

2 KİŞİ YAŞAMA VEDA ETTİ

Kazada, öğrencileri almaya giden servis midibüsünde bulunan Yenikaraağaç Köyü'nde oturan 70 yaşındaki Fevzi Bası ve 1 kişi daha yaşamını yitirdi.

30 KİŞİ YARALANDI

Kazanın bildirilmesi üzerine Bursa ve Karacabey'den çok sayıda ambulans sevk edildi. 30'a yakın yaralı Bursa ve Karacabey'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey Mudanya Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

servislerMobil-ANDROID:

ah o servisler ah. istedikleri yerde dururlar istedikleri gibi hareket ederler. terör estiriyorlar resmen yollarda.

7
2
yanıtYanıtla
ZAMAN DENIZ:

ALLAH KORUSUN HEPSINI TIRAFIKTE DIKKAT HAYAT KURTARIR

2
3
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

ALLAH rahmet eylesin yaralılarada acil şfalar versin.

3
2
yanıtYanıtla
BENDE SAYIYMMİmobilWeb@haberler.com:

NORMAL HANZOLAR DİREKSİYON BAŞINA GEÇİP RALLİ YAPARSA

1
1
yanıtYanıtla
havvanur:

Bununadıkazaoluyorda şoforler direksiyona geçince ne iş yapıyorlar ya alkollü yauykulu okadarcanın sorumlulunu niye aalıyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
NesrinmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin yaralilarada allah şifa versin ınşallah böyle olaylar olmaz

0
0
yanıtYanıtla
seda inanmobilWeb@haberler.com:

Biz o kazada en yakın arkadaşımızı kardesimiz kaybettik cezalilar cezalarini bulsunlar bizim nasıl canımız yandiysa onlarinda cani yansin o genç kazım arkadaşımız ölmeyi haketmedi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title