Haberler

Karacabey'de Çatıda Bıçaklı İntihar Girişimi

– BURSA'nın Karacabey İlçesi'nde 4 katlı binanın çatısına elinde bıçakla çıkarak atlayacağını söyleyen 35 yaşındaki Tuğba E.'yi, polis ekipleri bir anlık dalgınlığından yararlanarak, kolundan çekerek kurtardı.

Olay, Karacabey'in Drama Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrılan ve iki çocuğu devlet korumasına alınan Tuğba E. geçirdiği bunalım sonucu oturduğu apartmanın çatısına çıkarak, elindeki bıçakla kendine zarar vermeye başladı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine çatıya gelen polisler, genç kadını ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de her ihtimale karşı branda açarak önlem aldı.

Bu sırada polis, kendisini aşağı sarkıtıp elindeki bıçakla vücuduna zarar vererek ölmek istediğini söyleyen Tuğba E.'yi, uzun süre ikna edilmeye çalışıldı. Tüm uğraşlara olumsuz yanıt veren genç kadının bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler, kendisini kolundan tutarak kenara çekip kurtardı. Bu sırada Tuğba E.'nin elinde bulunan bıçak kadın polis memurunun elinden yaralanmasına neden oldu.

Ağlayan ve baygınlık geçiren Tuğba E., polisler tarafından indirilerek hazır bekletilen ambulansla hastaneye götürüldü. Sinir krizi geçiren genç kadın, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- Karacabeybursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title