Haberler

Karacabey, Bursa Belediyeler Birliğine Kabul Edildi

Güncelleme:

Bursa Belediyeler Birliği Mudanya'da Toplandı.

Bursa Belediyeler Birliğinin 2014 yılı2. Olağan Meclis Toplantısı, Mudanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde BURFAŞ sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Bursa Belediyeler Birliği Başkanı ve Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2015 yılı mali bütçesi ile yurt içi ve yurt dışı teknik inceleme ve hizmet içi eğitim programları görüşüldü. Toplantının sonunda, Karacabey Belediyesinin birlik üyeliği için yaptığı başvuru oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Mustafa Dündar, birlik üyesi belediyelerin en önemli gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm konusunda birlik üyesi belediyelerin bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmasının önemine dikkat çeken Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu konuda oldukça tecrübeli olduklarını ifade eden Dündar, "Bizler, yıllarca kaçak ve çarpık yapılaşma sonucu ortaya çıkan sorunlara çözüm üretmek, yaşadığımız şehirleri dünyanın modern kentleriyle yarışır hale getirmek için yeniden imar etmekle uğraşıyoruz" dedi.

Bursa Belediyeler Birliği olarak, yurt içi ve yurt dışında katıldıkları toplantı ve seminerlerde, şehircilik alanındaki uygulamaları görüp inceleme fırsatları bulduklarını belirten Dündar, "Bursa Belediyeler Birliği olarak üyelerimize yönelik düzenlediğimiz bu tür programlarla, sağlıklı ve modern şehircilik alanındaki örnek uygulamaları görme fırsatı buluyoruz. Bunun yanı sıra, hizmet içi eğitim programlarıyla da çalışanlarımızı yasal düzenlemeler hakkında bilgilendiriyoruz. Önümüzdeki çalışma döneminde de bu yöndeki çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz" diye konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın yanı sıra birliğe bağlı belediyelerin başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı. Birlik bütçesinin de oylandığı toplantıda Karacabey Belediyesinin birlik üyeliği başvurusu oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya katılan Birliğe üye Belediye başkanları, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Burfaş'a ait Mudanya istasyonu sosyal tesislerinde verilen yemekte yorgunluk attı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title