Haberler

Karacabey Birlikspor'un Sağlığı Güvenli Ellerde

Güncelleme:

Karacabey'in 22 yıllık 3. Lig özlemine son vererek, ilçeye büyük sevinç yaşatan Karacabey Birlikspor'da, gerçekleştirilen yıldız isim transferleri ilçede büyük heyecan yaratırken, kulübe sponsorların desteği de artarak devam devam ediyor.

Kulübün sponsorları arasında yer alan Bursa'nın gözde sağlık kuruluşlarından Doruk Sağlık Grubu tarafından, Karacabey Birlikspor'a ücretsiz sağlık kontrolü desteğinin de verileceği açıklandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Doruk Sağlık Grubu'nda ilki gerçekleştirilen kontrollerde; baştan ayağı taramadan geçen Mavi-Siyahlı futbolcular, hayli çetin geçecek zorlu maraton öncesi adeta turp gibi çıkarken, yapılan kontrollerin periyodik aralıklarla tekrarlanacağı dile getirildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'dan Doktor Mustafa Esgin'e Teşekkür

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Karacabeyli taraftarlar da takımlarına sponsorların gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Doruk Sağlık Grubu kurucularından, hemşerileri Doktor Mustafa Esgin'e desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Özkan Karacabey Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title