Haberler

Karacabey Belediyesinde "Online Tahsilat" Dönemi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediyenin internet sayfasında yer alan online tahsilat sisteminin hizmete girdiğini bildirdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediyenin internet sayfasında yer alan online tahsilat sisteminin hizmete girdiğini bildirdi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknolojik yenilikleri yakından takip ederek akılcı yöntemlerle Karacabey'de uygulamayı amaçladıklarını söyledi.

Çağdaş belediyecilik adına gereken ne varsa yapmayı sürdüreceklerini belirten Özkan, "Yenilenen belediye internet sayfamızda, online işlemler ve kredi kartı tahsilat sistemlerini uygulamaya koymuş bulunuyoruz. Üstelik bu teknik işlemleri kendi personelimizle, eski atıl sistemleri revize ederek gerçekleştirdik" dedi.

Özkan, modern belediyecilik felsefesi doğrultusunda büyük belediyelerde ne varsa Karacabey'de de aynısının olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Karacabey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title