Haberler

Karacabey Belediyesi Temizlik İşleri Bayramı Sorunsuz Geçirdi

İlçe merkezi ile kırsal mahalle mezarlıklarında yürütülen faaliyetler neticesinde, tüm Türkiye genelinde örnek gösterilen konuma ulaşan Karacabey Belediyesi, 9 günlük bayram tatili süresince de ilçe genelinde yürüttüğü hummalı çalışmaları kararlılıkla sürdürürken, çöp toplama miktarında yeni bir rekora daha imza atarak, herhangi bir aksaklık yaşanmasına müsaade edilmedi.

Ali Özkan : "Fedakâr Temizlik İşçilerine Minnettarız"

Belediyenin, Karacabey genelindeki 85 kırsal ve merkez mahallede son derece başarılı şekilde yürüttüğü ve normal zamanlarda, günlük ortalama 85 tonu bulan çöp toplama hacminin, bayram tatili döneminde günlük 230 ton yoğunluğa ulaşmasına rağmen hiçbir aksama yaşanmaması, ilçe sakinlerini memnun etti.

Öte yandan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da 9 günlük bayram tatili boyunca gösterdiği özverili ve etkin çalışmalarda, alın terini sunan temizlik ekiplerine gösterdiği gayretten ötürü teşekkür ederek, tüm ekibe minnettar olduklarını dile getirirken, Karacabeylilerin refahı ve sağlığı için yoğun şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title