Haberler

Karacabey Belediyesi'nden Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti

Bursa'nın en önemli ilçelerinden olan Karacabey'de, son dönemde yürürlüğe konulan sosyal, kültürel ve sportif projelere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, belediyeden ilçe halkında büyük memnuniyet yaratan uygulamalara, sağlık konusunda bir yenisi daha eklendi.

Sağlıksız ve düzensiz beslenme alışkanlıkları ile ortaya çıkan ve çağın en önemli hastalıklarından biri olan aşırı kilo alımı ve obezite konularında, vatandaşların doğru bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi adına proje arayışına giren Karacabey Belediyesi, Bursa'nın sağlık alanındaki önemli kuruluşlarından Doruk Hastaneleri ile anlaştı.

Her Ay Düzenli Olarak Gerçekleşiyor

Karacabey Belediyesi ile Doruk Sağlık Grubu tarafından ortaklaşa yürütülen ve son üç aydır hizmet vermeye başlayan proje kapsamında, beslenme ve diyet uzmanları her ay düzenli olarak ilçe halkı ile buluşurken, tüm hizmetlerin de ücretsiz olduğu açıklandı.

Muayeneler 21 Mart'ta

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, belediyeye teşekkür ederek minnettarlığını sunarken, Doruk Grubu'na bağlı diyetisyenlerin de 21 Mart 2017 tarihinde tekrar ilçe halkı ile buluşacağı bildirildi. Ayrıca gerçekleştirilecek muayene ve kontrollerin, belediyenin 6. katında, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacağı duyuruldu.

Ali Özkan : Karacabey Her Zaman Farkını Ortaya Koyuyor

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren ve ücretsiz gerçekleştirilen sağlık hizmetinden yararlanmak için tüm ilçe halkını duyurulan zamanlarda belediyeye beklediklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey'in tüm konularda örnek alan değil örnek gösterilen belediye olarak, farkını ortaya koyduğunun altını çizdi.

Başkan Özkan, mali yönden hiçbir sıkıntısı olmayan Karacabey'in daha da gelişip zenginleşmesi adına, ilerleyen süreçlerde yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan 21 Mart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title