Haberler

Karacabey Belediyesi'nden 'Ihlamur Kokulu Günler' Etkinliği

Güncelleme:

Karacabey Belediyesi, şimdi de bünyesinde barındırdığı dünyanın en büyük Ihlamur Ormanları'nın, doğaseverlerle buluşturulacağı geniş kapsamlı bir etkinlik için kolları sıvadı.

İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, Bursa ve ülke gündemine taşınması hedefiyle, hayatın her alanına yönelik ciddi atılım projelerine imza atan Karacabey Belediyesi, şimdi de bünyesinde barındırdığı dünyanın en büyük Ihlamur Ormanları'nın, doğaseverlerle buluşturulacağı geniş kapsamlı bir etkinlik için kolları sıvadı.

Dünyanın en büyük Ihlamur Ormanları'na sahip tatil beldesi Yeniköy'de, bu hafta sonu gerçekleşecek ve Perşembe günü start alacak 'Ihlamur Kokulu Günler' etkinliği için tüm hazırlıkların tamamlandığı bilgisi verilirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamayla, ilçenin dünya çapında ilgi görecek çok sayıda doğal zenginliğe sahip olduğunu vurgulayarak, bu değerlerin hak ettiği noktaya taşınması adına geliştirdikleri projeleri de birbiri ardına uygulamaya koymaya hazırlandıklarını söyledi.

Karacabey'in keşfedilmemiş onlarca değerinin gün yüzüne çıkarılması ve hak ettiği konuma ulaştırılması için büyük bir atılım dizisi başlatıldığına vurgu yapan Başkan Ali Özkan, ilçenin 'Modern ve Müreffeh Kent' hedefine ulaştırılması noktasında yakalanan başarılı çizgiden de Karacabeyliler adına son derece mutlu olduklarını kaydetti.

Etkinliklerde Yok Yok

11 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'deki açılış ve protokol konuşmalarının ardından başlayacak olan etkinlikler arasında; halk oyunları gösterileri, çocuklar için çeşitli yarışmalar, palyaçolar, yüz boyama etkinlikleri, şişme balon üzerindeki etkinlikler, büyükler için çeşitli yarışmalar, survivor yarışmaları ve konserler gibi birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor.

"Bayramdereliler Misafirlerini Yöresel Lezzetlerle Buluşturacak"

Konuklarını karşılama heyecanının şimdiden yaşandığı tatil beldesi Yeniköy'ün bağlı olduğu Bayramdere Mahallesi'nde kurulacak Ekopazar'da, yöre sakinleri de hazırladıkları ev yapımı organik tarhana, fırın ekmeği, salça, turşu, reçel, meyve ve benzeri ürünlerinin yanı sıra; sunacakları sımsıcak gözleme, börek ve çiğ börek gibi eşsiz lezzetlerle birlikte, tüm misafirlerini mahallelerinde ağırlamaktan gurur duyacaklarını söyledi.

Başkan Özkan Tüm Doğa Tutkunlarını Karacabey'e Davet Etti

Öte yandan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan 11 Ağustos'ta başlayacak olan ve 4 gün sürecek 'Ihlamur Kokulu Günler' kapsamında, tüm doğa tutkunlarını Yeniköy'de buluşmaya ve Ihlamur Ormanları'nın denizle kucaklaştığı adeta 'Hayat İksiri' denebilecek eşsiz havasını solumaya davet ederken, ilçenin el değmemiş doğal varlıklarının hak ettiği noktaya taşınması adına da yenilikçi projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Yeniköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title