Haberler

Karacabey Belediyesi Metruk Binaların Yıkımlarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Karacabey Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan eski ve yıkılmak olan metruk binaların yıkımlarını sürdürüyor.

Önceki gün Esentepe'de gerçekleşen bir yıkıma katılan Belediye Başkanı Ali Özkan, konut sahipleriyle gerekli anlaşmanın yapılması halinde zaman kaybetmeden yıkımları sürdürdüklerini söyledi.

Karacabey Belediyesi uzun süredir gerçekleştirdiği metruk binaların yıkımlarına bugün bir yenisini daha ekledi. Esentepe Mahallesinde gerçekleşen yıkıma Başkan Ali Özkan'da katıldı. Esentepe Mahalle muhtarının da yer aldığı yıkım sırasında yoldan geçen vatandaşlarda uygulamadan duydukları memnuniyeti Başkan Özkan'a iletti.

Özkan yıkımın ardından gerçekleştirdiği açıklamada"Bu tür binalar hem görüntü kirliliğine sebep oluyor, hem de mahalle sakinleri için tehlike arz ediyor. Ayrıca yıkılması an meselesi olan bu binalar çocuklarımız içinde ayrıca bir tehdit. Bizler muhtarlıklar aracılığıyla tespit ettiğimiz ev sahipleri ile anlaşma yaparak harekete geçiyoruz. Destek Hizmetler Müdürlüğümüzün öncelikli işlerinden olan metruk binaların yıkımı hizmetimiz devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title