Haberler

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan: "Başka Türkiye Yok"

Güncelleme:

'Demokrasi Nöbeti' başlatan ilk ilçelerden biri olmanın haklı gururunu yaşayan Karacabeyliler, coşkulu nöbetlerini kararlılıkla sürdürüyor.

Cumhuriyet Alanı'nda başlatılan demokrasi nöbetlerinde, tehlikenin henüz geçmemesi nedeni ile her an uyanık olunması gerektiğine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sağcısı solcusu, genci yaşlısı demeden, toplumun tüm toplum katmanları ile gösterilen birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun, uzunca bir süre daha kararlılıkla sürdürülmesi çağrısında bulundu.

Ülkemize Sahip Çıkmalıyız

Demokrasi Nöbeti sırasında vatandaşlara seslenen Başkan Ali Özkan; "Balkanlardan, Orta Asya'ya ve Afrika'ya kadar, tüm mazlumların son kalesi ve umudu olan Türkiye'yi, yerli maşaları ile ele geçirmeye çalışan dış güçler, bu emellerinde asla başarılı olamayacaktır. Bu memleket hepimizin… Sağcısı ile solcusu ile Alevi'si-Sünni'si ile Türk'ü, Kürdü, Laz'ı, Çerkez'i ile bu vatan tekdir ve asla bölünemeyecektir. Hepimiz birlik ve kardeşlik ruhu içerisinde, bayrağımıza ve ülkemize sahip çıkmalıyız. Başka Türkiye yok" şeklinde konuştu.

Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç : "Millet Demokrasiye Sahip Çıktı"

Cumhuriyet Alanı'ndaki etkinliklerde AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Daire Amirleri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri de destek vererek, ilçe sakinlerinin coşkularına ortak olurken vatandaşlara hitap eden AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de Karacabeylilerin tek yürek halinde demokratik güçlere, seçilmiş hükümet ve Cumhurbaşkanı'na sahip çıkmasından son derece gurur duyduğunu dile getirerek, vatan hainlerinin bu ülkeyi asla bölemeyeceklerini vurguladı.

Karacabey Belediyesi 'Demokrasi Nöbetleri'nde Vatandaşları Unutmadı

Öte yandan, Cumhuriyet Alanı'ndaki 'Demokrasi Nöbeti' ne ilk günden bu yana büyük destek veren ve nöbetteki vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanması konusunda, yoğun çaba gösteren Karacabey Belediyesi'ne vatandaşlardan da tam not gelirken, vatandaşlar sıcak çorba, lokma ve içecek ikramlarından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emine Yavuz Gözgeç Ali Özkan AK Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title