Haberler

Kardemir Karabükspor, Yılmaz Vural ile Anlaştı

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor, Tolunay Kafkas ile yollarını ayırmasının ardından Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adam, "Her konuda anlaştık." dedi.

Kardemir Karabükspor, Tolunay Kafkas ile yollarını ayırmasının ardından Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, yarın resmi imzayı atarak takımla idmana başlayacak.

Vural, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Karabükspor'un bulunduğu noktadan yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu sıkıntılı bölgeden el birliliği ile çıkacağımıza inanıyoruz. Karabük Kulüp Başkanımız Mustafa Yolbulan ile birlikte akşam üzeri görüştük ve her konuda anlaştık. Yarın sabah resmi imzayı attıktan sonra takımın başında olacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Yılmaz Vural Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

Onur Cetin Mobil-IOS:

Yilmaz hocaya mutlaka 3 büyüklerle bir sans verilmeli !!!

11
1
yanıtYanıtla
Timsah16:

Bu da gol olsun be hocam :) Destekliyoruz seni. . . .

10
0
yanıtYanıtla
Mümin Mobil-IOS:

Doğru secim

10
0
yanıtYanıtla
İzmirli:

Balıkesir ile karabük düşmeyi garantiledi. . üçüncü takım aranıyor. .

5
4
yanıtYanıtla
vw78Mobil-IOS:

Ne demek küme düşer bu kadar basit Konuşmayın arkadaş ya yılmaz hoca Azimlidir bir o kadar da başarılıdır

8
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

YILMAZ VURAL BAŞTA OLMAK ÜZERE, ZİYA DOĞAN, SAMET AYBABA, GİRAY BULAK, HÜSEYİN KALPAR. . . . SAY SAY BİTMEZ. . . VE DE DİĞERLERİ. . . BUNLAR FUTBOLUMUZUN ''SÜLÜKLERİDİR. . . HİÇ BİRİSİ ALT YAPI BİLMEZ. . . ÜLKEYE KAZANDIRDIKLARI TOPÇU 25 SENEDE 20''Yİ GEÇMEZ. . . HİÇ BİRİSİ ULUSLARARASI BİR SEMİNERE KATILMAMIŞTIR. . . DERTLERİ İMANLARI PARA. . . VE DE FUTBOLUMUZUN HALİ ORTADA. . . . . .

4
3
yanıtYanıtla
hasan:

samet aybaba altyapıya önem verir. . .

yanıt0
yanıt0
yzk:

Biraz araştır öyle yorum yap çoskun !!!Türkiye de yüksek lisanslı olan tek antrenör Yılmaz VURAL dır. . . işinin ehli yurt dışı eğitimli hani hayranlıkla izlediğiniz diğer ligler var yaa orda eğitimini tamamlamış bir ınsandır!!! ayrıca bugun Fatih terim i FATİH TERİM yapan adamdır. . . . Biraz araştır öğren öyle insanları karalaa yoksa böyle rezil olmaya devam edersin. . . . Ezbere konuşma biraz araştır. . .

yanıt4
yanıt0
LAZOĞLİ:

KAÇ MAÇLIK ANLAŞTIKİ ACABA 5 Mİ 6 MI, , , :))))

5
1
yanıtYanıtla
halilmobilWeb@haberler.com:

Yine yılmaz helal

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title