Haberler

Karabükspor'un Rosenborg Maçı Hazırlığı

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor, Rosenborg ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda oynayacağı maça hazırlanıyor.

Kardemir Karabükspor, Rosenborg ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Isıma hareketleriyle başlayan antrenmanda, pas çalışması yapıldı. Bütün futbolcuların katıldığı idmanda, Onur Ayık, Tanju Kayhan ve Emre Güngör takımdan ayrı koştu.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk maçta oldukça iyi oynamalarına rağmen net pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Tecrübe eksikliklerinin olduğunu ifade eden Kafkas, "Bu seviyede oynamak pek kolay iş değil. Tecrübe çok önemli. İkinci maça tur şansımız devam ediyor. Ben, tur şansının yüzde 50 yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. İyi bir takımız. Belli bir stratejide oynayarak turu geçmek istiyoruz" dedi.

Yeni transfer Valentin Nicolas Viola'yı bu maça yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Kafkas, şöyle konuştu:

"Bu hafta sonuna kadar forvetin ismi netleşecek. Trabzonspor'a gönderdiğimiz İshak Doğan'ın takasından Aykut Akgün geldi. Soner Aydoğdu konusunda neler olacağını şu anda pek fazla kestiremiyorum. Sanıyorum kulüpler kendi aralarında anlaştılar. Soner ile ilgili sorun var. Bu, bir tercih meselesidir. Saygı duymak lazım. Şu anda transferde birinci önceliğimiz santrfor."

Rosenborg'un bu hafta kendi liginde oynadığı maçı kaybetmesinin dezavantaj olduğunu anlatan Kafkas, "Son iki lig maçını kaybetti. Onlar da bu turu geçmek için her şeyi yapacaklardır. Bu maçlarla lig maçlarını birbirinden ayırt etmek lazım. Bu, bir tur maçı. Onlar da bu turu atlamaya çalışacak. Ev sahibi takım, avantajı var. Bunu da kullanmak isteyecek" ifadesini kullandı.

Kafkas, Çok hücum eden bir takım olmadıklarını, girdikleri pozisyonları iyi değerlendirmelerini gerektiğine değinerek, şunları kaydetti:

"Öyle bir takım yaratmak için de maliyet çok yüksek. Yaratıcı hücum oyuncularını almak çok kolay değil. Elimizdekiyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rakibimiz bize karşı 4-4-3 sistemi ile oynadı. Bu sistemle kanat oyuncularımız bire bir kaldı. Kanatlar için hafta içinde çalışmalarımızı yaptık. Şimdi hangi sistem ile oynayacaklarını az çok kestirebiliyorum. Bizim ne oynayacağımız daha önemli. Ben, bir gol bulacağımıza inanıyorum."

Tolunay Kafkas, bu sezon üç kulvarda mücadele edeceklerini, özellikle Türkiye kupasında çok iddialı olduklarını da belirtti.

-Antrenman

-Tolunay Kafkas

Kaynak: AA / Spor

Tolunay Kafkas Hasan Doğan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title