Haberler

Karabükspor: "Kara Bulutları Trabzonspor Maçıyla Dağıtacağız"

Ligde 1 puan ile son sırada yer alan Kardemir Karabükspor'un Başkanı Mustafa Yolbulan, Trabzonspor maçını kazanıp üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak istediklerini söyledi.

Ligde 1 puan ile son sırada yer alan Kardemir Karabükspor'un Başkanı Mustafa Yolbulan, Trabzonspor maçını kazanıp üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak istediklerini söyledi.

Geçen sezon 50 puanla ligi 7'nci bitirerek tarihlerinin en başarılı sezonunu yaşadıklarını hatırlatan Başkan Mustafa Yolbulan, şöyle dedi:

"Bu takım daha 1 ay önce ilk kez katıldığı Avrupa macerasında ülkemizi başarıyla temsil ederek bizi gururlandırdı ve UEFA Avrupa Ligi guruplarının eşiğinden kıl payı döndü. Futbolda her zaman işler iyi gitmez. Zaman zaman böyle iniş dönemleri yaşanabiliyor. Bu düşüş için bir çok neden sayabilirim ama şu an bunu tartışmanın bir faydası yok. Kardemir Karabükspor en kısa zamanda düştüğü yerden kalkacak ve layık olduğu noktalara gelecek. Bundan hiç şüphe duymuyorum. Dünü unuttuk. Sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçını kazanıp hem camiamıza bir bayram hediyesi sunacağız, hem de üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağız." - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yolbulan Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title