Haberler

Karabükspor'da Hedef Avrupa

Kardemir Karabükspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Tolunay Kafkas, Kayserispor'un ligde bulunduğu yeri hak etmeyen iyi oyunculara sahip çok iyi bir takım olduğunu söyledi. Zaman zaman takımların bu durumlara düştüğünü belirten Kafkas, Bizim açımızdan da çok zor ve kritik bir maç. Bu maçtan alacağımız netice bizimde yerimizi belirleyecek. Kalan maçlarımızda ligi layık olduğumuz yerde bitirmek için büyük bir mücadele göstereceğiz. Takımın bir düşüşü yok. Kalan 4 maçta 50 metreye girildi. Burada kim hızlı koşarsa Avrupa kupalarına gidecek. Her takım için 12 puan var. Her takım bu puana talip. Becerebilirsek Avrupa'ya gideceğiz. Beceremezsek te ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istiyoruz dedi.

E-Bilet uygulamasını değerlendiren Kafkas, Eğer uygulama doğruysa sıkıntı görmüyorum ama uygulamanın bir takım sıkıntıları var. Bunun oturulup konuşulup, tartışılıp doğru bir zemine oturtmak lazım diye konuştu.

TFF, KARABÜKSPOR'UN TRANSFER YASAĞINI KALDIRDI

Türkiye Futbol Federasyonu, Kardemir Karabükspor hakkında Tahkim Kurulu'nun verdiği 2 yıl transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi;

Kardemir Karabükspor Kulübü'nün, Samsunspor Kulübü ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Hakem Heyeti'nin 22.02.2014 tarihli kararına itirazına ilişkin dosya incelendi. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; Samsun Spor Kulübü'nün, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na yaptığı sportif ceza istemli başvurusundan feragat ettiği anlaşılmakla, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun sportif ceza tayinine dair kararının ortadan kaldırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolunay Kafkas Kayserispor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title