Haberler

Karabükspor'da Birinci Etap Kamp Sona Erdi

Kardemir D.Ç Karabükspor yaklaşık 10 gündür Gerede'de sürdürdüğü birinci etap kampını bugün tamamlayarak 2 günlük izne çıktı.

Kardemir D.Ç Karabükspor yaklaşık 10 gündür Gerede'de sürdürdüğü birinci etap kampını bugün tamamlayarak 2 günlük izne çıktı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde Esentepe Otel'de 10 gündür birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Karabükspor bugün yaptığı son idman ile tamamladı.

Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımın temposundan ve oyuncuların oyun anlayışında son derece memnun olduğunu söyledi.

Kafkas, İHA'ya yaptığı açıklamada Gerede kampında genellikle fiziksel ve taktiksel ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "İkinci etap için 2 günlük aradan sonra Slovenya kampımız başlayacak. Yaklaşık 20 gün sürecek kampta 5 hazırlık maçımız olacak. Takımımızı bu arada yapacağımız antrenmanlarla istediğimiz noktaya getirmek için büyük çaba harcayacağız. Eksik oyuncularında katılımıyla iyi bir Karabükspor 18 Ağustos'a hazır hale gelecektir. Çarşamba günü yeni sezonun kura çekimleri tüm takımlar için hayırlısı olmasını ve hepsinden önemli kazasız belasız bir lig temenni ediyorum" dedi.

Kafkas, transfer noktasında ise, Joseph Boum ile anlaşıldığını ve Slovenya kampına katılacağını,kaleci, santrafor ve saha kenar oyuncusu için çalışmaların devam ettiğini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Slovenya Gerede Bolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title