Haberler

Karabükspor'da Beşiktaş Hazırlığı

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından gelecek hafta Pazartesi günü Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından gelecek hafta pazartesi günü Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı mavililerin kendi tesislerinde yaptığı antrenmana Gençlerbirliği karşısında forma giyen futbolcular salonda kuvvet çalışması yaptı, diğer futbolcular sahada pas, orta ve şut çalışması yaptı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Samba Sow, Ahmet İlhan Özek ve yedek kaleci Aykut Özer katılmadı. Erdem, Erkan, İbrahim ve Emre Özkan takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

CÜNEYT ÇAKIR'A 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Öte yandan kulübün internet sitesinde hakem Cüneyt Çakır için 'geçmiş olsun' mesajı yayınlandı. Mesajda, "Dün oynadığımız Gençlerbirliği karşılaşmasını yöneten ve rahatsızlanarak karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmayan Cüneyt Çakır'ın akciğerinde hava birikimi tespit edilerek operasyon geçirdiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ederiz" denildi. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Çakır Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title